Soru Hangi Kulaklığı Alayım

kadir cann

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangi wirelles kulaklığı alayım
HyperX Cloud 2
Logitech G733

Mehmet han

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
HyperX cloud 2 güzel bir kulaklık şuan piyasa fiyatı ne Bilmiyom da güzel seni götürür baya

miranvlr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangi wirelles kulaklığı alayım
HyperX Cloud 2
Logitech G733
ben olsam logitech g733 tercih ederdim, çok hafif kafada hissedilmiyor, ses kalitesi fps oyunları için fazlasıyla iyi, mikrofonu da aynı şekilde iş görür, uzun saatler kullanacaksan kesinlikle başında ağırlık ve ağrı yapmaz

Imperiall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Logitech bence daha iyi. çok rahat bir yapısı var kulağında kulaklık yok gibi, ama yinede kendin biliceksin satış mağzalarında gidip deniyebilirsin.

KS

kadir cann

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
ben olsam logitech g733 tercih ederdim, çok hafif kafada hissedilmiyor, ses kalitesi fps oyunları için fazlasıyla iyi, mikrofonu da aynı şekilde iş görür, uzun saatler kullanacaksan kesinlikle başında ağırlık ve ağrı yapmaz
Şimdi ben uzun süre kullanıyorum bilgisayarı şuanki kulaklık ağrı yapıyor bi süre sonra ayrıca logitech e tamam dedim fakat ürün yorumlarını inceledim sesi az diyorlar ben müzikte dinliyorum bu yüzden tedirgin oldum açıkcası

Logitech bence daha iyi. çok rahat bir yapısı var kulağında kulaklık yok gibi, ama yinede kendin biliceksin satış mağzalarında gidip deniyebilirsin.
Hocam logitech severim ürün yorumlarına baktım sesi az diyorlar

Hocam sesine az demişler

Ekli dosyalar

• IMG_8929.png
    IMG_8929.png
    412.3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_8930.png
    IMG_8930.png
    239.8 KB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri