Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91

Arkadaşlar Ses kartım yok anakartım h510m-k Razerı alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım yani mikrofona karşı cızırtılı gider mi sesim ve itopya dan mı almalıyım yoksa hepsiburada'dan mı eğer Razerı önerirseniz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Arkadaşlar Ses kartım yok anakartım h510m-k Razerı alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım yani mikrofona karşı cızırtılı gider mi sesim ve itopya dan mı almalıyım yoksa hepsiburada'dan mı eğer Razerı önerirseniz?
Razer tercih ederim şahsen kullandığım için öneriyorum çokrahat bir kulaklık ve sesi çok iyi veriyor oyunlarda ve mic kalitesi de iyi.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Razer tercih ederim şahsen kullandığım için öneriyorum çokrahat bir kulaklık ve sesi çok iyi veriyor oyunlarda ve mic kalitesi de iyi.
Ses kartım yok h510m-k anakartım onun ses kartını kullanırım 7.1'de valo oynayacağım adamların sesini ayak iyi alırım değil mi, ve mic cızırtı olmaz

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

Şuan piyasada en fiyat performans Razer var gördüğüm kadarıyla eskiden pahalı ve ulaşılması zor bi markaydı şimdi Gamepower gibi markaların bile fiyatı Razer ın ürünleriyle aynı seviyeyi gelmiş. V2X Fujin den bir kaç gömlek üstündür fiyatları aynı diye kıyaslamaya kalkma hiç.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri