Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rampage Alpha X (200tl) vs James Donkey 712 (280tl) kulaklıkları arasında hangisini almalıyım bir türlü karar veremiyorum.
kulaklığı yarı oyun yarı film/müzik olarak kullanıcam. Yardımcı olur musunuz?
2 Kulaklıkta başarılı bir ses deneyimi sunuyor ancak 712 'nin mikrofon kalitesi çok daha iyi ve kulağı daha iyi saran bir yapısı var. Ayrıca tasarımı daha hoş ben sizin yerinizde olsam 712 alırdım. Ayrıca alternatif isterseniz 712 ile aynı derecede iyi mikrofon kalitesine ve tasarımına sahip olan aşağıdaki 2 ürünüde düşünebilirsiniz.
Game Power / Game Booster / James Donkey ve Rampage ürünlerinin hepsi aynı altyapıyı kullanıyor ve denk kulaklıklar üretiyorlar. Yazılımları bile aynı yani öyle düşünün. Ben olsam 712 veya Ghost Shark Rainbow alırdım, Alpha-X hariç hepsi eşit derecede ses ve mikrofon kalitesine sahip. Alpha-X 'in mikrofon kalitesi biraz aşağıda kalıyor ve FALCON-X ise ses ve mikrofon kalitesi olarak ve tasarım olarak iyi ama kafa bandı olmaması benim için eksi.