yani bilmiyorum ama R100 ün ses kalitesi daha iyi gibi zaten bağlantı kopma sorunu yaşarsam ya iade ederim yada garantiye veririmHocam R100'de bağlantı kopma problemleri oldukça fazla deniyor.
Doğru ses kalitesi iyi ama mikrofonu pek iyi sayılmaz. Yani kötü değil tabi ama daha iyi olabilirdi.yani bilmiyorum ama R100 ün ses kalitesi daha iyi gibi zaten bağlantı kopma sorunu yaşarsam ya iade ederim yada garantiye veririm
Şu anda bu ürünü kullanıyorum ve memnunum katılıyorumBakın mesela bu ürün de iyidir.
![]()
Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.954,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sağolun bakacağımBakın mesela bu ürün de iyidir.
![]()
Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.954,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben gündelik kullanım için uygun gördüm incelemelerindede pek sorun yok gibiBen ikisini de almazdim![]()
kulaklığın incelemesini izledim ve bence oppo daha iyi hem fiyat olarak hemde özellik olarak daha iyi gibi geldi bana ama bu kulaklığın rengi ve kulağa tam oturması + oluyor ama ben pek tercih edeceğimi sanmıyorumŞu anda bu ürünü kullanıyorum ve memnunum katılıyorum