RAZER Barracuda hakkında hiç inceleme bulamadım. Genelde prosu hakkında inceleme videosu varBence iki kulaklıkta iyi sizin incelemelerini izleyip karar vermeniz gerekiyor bence.
Ben olsam S.S seçerdim.
bu forumdan bir arkadaş almışı razer ın uygulamasına ekleyememişti ürünü onu hatırlıyorum sadece.RAZER Barracuda hakkında hiç inceleme bulamadım. Genelde prosu hakkında inceleme videosu var
hâlen almadıysan bunu al bence;SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless mi ? RAZER Barracuda mı ?
Bütçe 4.000 TL
abi steelseries e o kadar para vereceğinize gidin corsair kulaklık alın daha iyi 2.1k ya böyle wireless hiç bir yerde bulamazsınız.Çağdaş hocamın da dediği gibi bulabilirsen ikisinin de incelemesini izle. Ancak bence S.S düşünmeden alınabilir.
Sorularını burdan sorabilirsin.
https://www.reddit.com/r/steelseries?utm_medium=android_app&utm_source=share
bunu ben de öneririm kulak pedi daha rahat başka kulaklık yok
bak bu da mantıklı ama abi steelseries e para verilmez parasını kesinlikle haketmiyor bazı mouseları hariçbunu ben de öneririm kulak pedi daha rahat başka kulaklık yok
Tüm kulaklıkları denediniz mi de bu kadar eminsiniz ?bunu ben de öneririm kulak pedi daha rahat başka kulaklık yok
onu geçde steelseries den daha iyi benceTüm kulaklıkları denediniz mi de bu kadar eminsiniz ?
evet denedimTüm kulaklıkları denediniz mi de bu kadar eminsiniz ?
yok abi ss parasına değmiyor hiç bir şekildeİkisi neredeyse aynı. Ancak hangisi rahat kişiden kişiye değişir. Ki bence SS daha iyi gibi duruyor.
ikiside güzel marka kendim razer kullandıgm icin razer secerdim galiba ama razer kafa bandları beğenmiyorum ondan s.s secerdim galibaSteelSeries Arctis Nova 7 Wireless mi ? RAZER Barracuda mı ?
Bütçe 4.000 TL
Her model için geçerli değil genelleme yapma.yok abi ss parasına değmiyor hiç bir şekilde
emin misin kardeşim bence steelseries artık eskisi gibi fiyatına değecek ürün yapmıyor zaten genel olarakHer model için geçerli değil genelleme yapma.
Çok yanlış düşünce. Her markada olduğu gibi kötü ve iyi ürünleri var steelseries'inemin misin kardeşim bence steelseries artık eskisi gibi fiyatına değecek ürün yapmıyor zaten genel olarak
hocam sorun o değil sorun steelseries in hiç bir ürününün şu anki fiyatına değmemesiÇok yanlış düşünce. Her markada olduğu gibi kötü ve iyi ürünleri var steelseries'in