Tartışacak bir durum yok zaten üreticiler kimin daha iyi olduğunu rakamlar ile belli etmiş karar konu sahibinin.Arkadaşlar konuyu bitirin eğer sizden bir kişi bile tartışmayı uzatırsa konudan belirli süreliğine uzaklaştıracağım İyi Forumlar.
Tartışacak bir durum yok zaten üreticiler kimin daha iyi olduğunu rakamlar ile belli etmiş karar konu sahibinin.Arkadaşlar konuyu bitirin eğer sizden bir kişi bile tartışmayı uzatırsa konudan belirli süreliğine uzaklaştıracağım İyi Forumlar.
Sen beni uzaklaştıramazsın güzel insan, admin olarak gerekeni yapıp bu konu hakkında daha çok deneyim sahibi olarak araştırma yapıp o şekilde son noktayı koyabilirsin.Arkadaşlar konuyu bitirin eğer sizden bir kişi bile tartışmayı uzatırsa konudan belirli süreliğine uzaklaştıracağım İyi Forumlar.
eywSon olarak konu sahibi için yazıyorum.
ID-COOLING SE-214-XT Max Hava Akımı 60-69 CFM
Dark Freezer X125 Max Hava Akımı 50 CFM
Bu arada işlemcin 117W harcıyor soğutucu 180W harcarsa ki imkansız soğutucuyu kim soğutacak yukarıda ki yanlış bilgiler seni yanıltmasın o değerler desteklediği işlemci TDP leri
180w nasıl harcan dedim bi an imkansızBu arada işlemcin 117W harcıyor soğutucu 180W harcarsa ki imkansız soğutucuyu kim soğutacak yukarıda ki yanlış bilgiler seni yanıltmasın o değerler desteklediği işlemci TDP leri
Hayırlı olsun.180w nasıl harcan dedim bi an imkansız
ID-COOLING SE-214-XT ARGB alıyorum zaten sistemi topladıgım arkadasta bunu önermisti