Hangi laptopu tercih etmeliyim???

Surgevein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhaba 12. Sınıfım yazılım düşünüyorum hem oyun hemde yazılım için bir laptop almak istiyorum bu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim veya daha iyisi varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Arkadaşlar merhaba 12. Sınıfım yazılım düşünüyorum hem oyun hemde yazılım için bir laptop almak istiyorum bu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim veya daha iyisi varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

İşlemci bazında intel çok önde seçim hakkını intel tarafında kullanabilirsin.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
İntel olanı seçerdim. İşlemci daha iyi, 16gb ram var. Diğerinde 8 gb ram bulunuyor. Ekran kartı olarak amd daha iyi. Ekran kartı oyun ağırlıklı dersen amd olanı seçerdim. 8 gb daha ram eklerdim.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40

yazılım dediğin gibi intel yolu açıldı intel core i5-12500H işlemci olarak diğer modelden daha performanslı ve stabil

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Peki ya oyun alanında da yeterli gelir mi?
Lol valorant tarzı online oyunlar oynuyorum genelde
valo zaten tekli çekirdek performansı isteyen bir oyun intel core i5-12500h her türlü yeter lol için söylememe gerek bile yok 200 300 fps ten aşağı dengeli modda bile alamazsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri