Soru Hangi Masayı Tercih Etmeliyim

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Fikrimce ilk masa daha iyi. Masa da dolap veya raf gözleri olması çok avantaj diye düşünüyorum. İlla uzanıp almak istediğin bir şey olur ama ortalık da durursa da kötü görüneceğini düşündüğün şeyleri sokmak için ideal bence fakat diyorsan gerek yok öyle bir şeye 2. flinder 160x60 da iyi olacaktır. Kendi masamı ölçtüm 120x50 monitöre kol takınca masa bomboş kalıyor.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-12-31 at 00.27.02.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-31 at 00.27.02.jpeg
    86.2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Fikrimce ilk masa daha iyi. Masa da dolap veya raf gözleri olması çok avantaj diye düşünüyorum. İlla uzanıp almak istediğin bir şey olur ama ortalık da durursa da kötü görüneceğini düşündüğün şeyleri sokmak için ideal bence fakat diyorsan gerek yok öyle bir şeye 2. flinder 160x60 da iyi olacaktır. Kendi masamı ölçtüm 120x50 monitöre kol takınca masa bomboş kalıyor.
arpelia nasıl hocam peki

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
arpelia nasıl hocam peki
bence o da çok güzel ama standart masaya göre biraz geniş geldi bana sen alanım daha bol olsun dersen direk onu alman iyi olur. Metremle 80cm ölçtüm de bana fazla büyük geldi. Masayı koyacağın yer genişse iyi oturabilir. Değerlendirmelerdeki fotoğraflara baktığında masa şekli sana "bu benim işimi iyi görür" dedirtiyorsa sana uygun bir masadır fakat bana fazla büyük geldi o, şahsen ekranımın o kadar uzakta durması hoşuma gitmez eğer çok büyük bir monitör kullanmıyorsam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri