Soru Hangi Monitör Alınmalı ?

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Herkese iyi akşamlar
Amd Ryzen 7 5800x
16gig RAM
Rtx3070 8gb

bu özellikli bi bilgisayarla Pubg oynuyorum monitor olarak Asus tuf var bitane 165hz 1080p ama otunda 1080p oynarken uzaktaki oyuncuları rahat göremiyorum. 1440p/240hz yükseltmeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir ve ekran kartımla işlemcim 1440p ekranı akıcı bir şekilde kaldırırmı?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Herkese iyi akşamlar
Amd Ryzen 7 5800x
16gig RAM
Rtx3070 8gb

bu özellikli bi bilgisayarla Pubg oynuyorum monitor olarak Asus tuf var bitane 165hz 1080p ama otunda 1080p oynarken uzaktaki oyuncuları rahat göremiyorum. 1440p/240hz yükseltmeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir ve ekran kartımla işlemcim 1440p ekranı akıcı bir şekilde kaldırırmı?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
en maxı değilde bi tık altında tabi oyundan oyuna değişr ama çalışır yani 100 120 fps

almanya da hangi siteden alışveriş yapıyorsun oraya bakayım

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
en maxı değilde bi tık altında tabi oyundan oyuna değişr ama çalışır yani 100 120 fps

almanya da hangi siteden alışveriş yapıyorsun oraya bakayım
Abi isviçreden bakıyorum beli bir site yok tavsiyelerine göre bakayım ben yoksa nvidianın denetim masasından dsr çarpanlarıylamı oynasam? Ekran 27 İnch 1080p acaba büyük ondanmı çok bulanık gibi ? Yada direk gene 1080 alıp 24 inçemi geçsem? Daha iyi görünmesi anlamında

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Abi isviçreden bakıyorum beli bir site yok tavsiyelerine göre bakayım ben yoksa nvidianın denetim masasından dsr çarpanlarıylamı oynasam? Ekran 27 İnch 1080p acaba büyük ondanmı çok bulanık gibi ? Yada direk gene 1080 alıp 24 inçemi geçsem? Daha iyi görünmesi anlamında
kardeşim bence paran varsa 4K 120hz 144hz gelecek için iyi olabilir ama tabi bütçe meselesi

TR deki fiyatlarla da almanyadakiler aynı olmuyor ve burada olmayan orada olan daha iyi ürünler var bunlarada bakma şansımız olmuyor sen birkaç site yaz oradan bulabilirsem bir şeyler atarım buraya

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
kardeşim bence paran varsa 4K 120hz 144hz gelecek için iyi olabilir ama tabi bütçe meselesi

TR deki fiyatlarla da almanyadakiler aynı olmuyor ve burada olmayan orada olan daha iyi ürünler var bunlarada bakma şansımız olmuyor sen birkaç site yaz oradan bulabilirsem bir şeyler atarım buraya
Abi ha yüksek olsun ya gözüm 165e alıştı valla ama küçük ekrana bakalım olurmu 27 büyük geldi bana bide ms baya önemi oyunda pro değilim ama haftada bi günümüz var onuda zevkini almak istiyorum valla

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hikaye oyunu mu fps oyunu mu oynarsın

eğer hikaye oyunları oynuyorsan küçük ekran pek zevk vermez ama fps oyunu oyntusan küçük ekran ideal
Steam Pubg oynuyorum abi battle royal fps oyunu diye geçiyor heralde evet genelde yüksek fps de oynuyor lar

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ve 27 ich altında 1080p monitörler var birkaç tane 2k var

şu fiyat seni aşar mı
Abi çok yüksek ya bin küsür diyor o paraya rtx 4070ti alırım nerdeyse 😂😂😂

2k 240hz alanında ilk 3e girer
Bu daha uygun gibi fiyat olarak ama gene yüksek bilemedim

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Kartınız 2k için uygun

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Son düzenleme:

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Abi en fazla 500 derim ben zaten hemen alamam önce kasayı halletmem lazım soğutucuyla sonra ekran artık onuda taksitle bakcm Mediamarkt denen üçkağıtçılar veriyor Burda sadece taksitle 😂😂😂 oraya bak sen abi sana zahmet

www.Mediamarkt.ch

https://www.mediamarkt.ch/de/product/_hp-omen-27c-2111581.html bu nasıl abi

:D sende onu atmışsın en iyis bu seçenkelr arsında

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
forma konu aç bu monitör iyi mi diye sadece benim lafıma iş yapma :D yüksek ihitmal sağlam sıkıntı yok
Yada varya abi şöyle yapalım bak. Ben kasayı soğutmayı hallettikten sonra fps sorunum giderse dsr çarpanlarıyla bu ekranımla yılbaşına kadar oynayayım. Dsr çarpanları aktif yapınca ekran çok güzle oluyor. Onunla yılbaşına kadar idare edeyim yılbaşında ekranı alalım hem daha uygun olur ne dersin

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
forma konu aç bu monitör iyi mi diye sadece benim lafıma iş yapma :D yüksek ihitmal sağlam sıkıntı yok
Abi iyi akşamlar tekrardan baya bir uğraşlar sonucu kasayı büyük kasaya aktardım sıvı soğutmayıda taktım ama bir şey farkettim sıvı soğutma dışındaki diğer 4 fan sadece bilgisayar açılırken çalışıyor onun dışında hiç çalışmıyor. Biostan baktım bi sıvı soğutma bitane de ayrı bir fan gösteriyor ama bende toplam 6 fan var. Anakartta 2 tane fan girişi var bi işlemci için birde diğer. Diğer fanları birbirine zincirleme bağlayarak taktım başka türlü olmuyor acaba o yüzden mi çalışmıyor olabilir ki ? Ayrıca fps lerim hala düşüşlerde anlamadım gitti birtürlü ya çıkmazlardayım

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Abi iyi akşamlar tekrardan baya bir uğraşlar sonucu kasayı büyük kasaya aktardım sıvı soğutmayıda taktım ama bir şey farkettim sıvı soğutma dışındaki diğer 4 fan sadece bilgisayar açılırken çalışıyor onun dışında hiç çalışmıyor. Biostan baktım bi sıvı soğutma bitane de ayrı bir fan gösteriyor ama bende toplam 6 fan var. Anakartta 2 tane fan girişi var bi işlemci için birde diğer. Diğer fanları birbirine zincirleme bağlayarak taktım başka türlü olmuyor acaba o yüzden mi çalışmıyor olabilir ki ? Ayrıca fps lerim hala düşüşlerde anlamadım gitti birtürlü ya çıkmazlardayım
kardeşim tek tek gidicek olursak anakartında yetersiz fan girşi varsa fanları takabileceğin ayrı bir çoğaltıcı alabilrsin

şimdi işlemcine ve ekran akrtına test yapmak alzım

furmark adlı programı indirirsen hem gpu hem cpu nu stres testine sokabilrsin

sonra sıcaklık değerlerini buraya at

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
kardeşim tek tek gidicek olursak anakartında yetersiz fan girşi varsa fanları takabileceğin ayrı bir çoğaltıcı alabilrsin

şimdi işlemcine ve ekran akrtına test yapmak alzım
İşlemciye yaptım abi sıvı soğutma yokken 90ları görüyordu hemen şimdi bir dakikalık testte 67 derece oldu ama ekran kartını denemedim hiç bu durum harbiden canımı çok sıktı. Bide her bir fandan 2 kablo çıkıyor bi rbg birde elektrik için heralde ama bi kablo hep boşta kalıyor 😂 3 saat sonra işe gideceğim stresten ben uyuyamadım 😂😂😂

Ekli dosyalar

• IMG_1543.jpeg
    IMG_1543.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 7
  • B06A798A-2EFC-4080-B707-B0DF18608ACE.jpeg
    B06A798A-2EFC-4080-B707-B0DF18608ACE.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1538.jpeg
    IMG_1538.jpeg
    2.9 MB · Görüntüleme: 6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar