Hangi Monitör Daha İyi

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni sistem toplayacağım monitör olarak ne özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum aşağıda ki 2 monitörü buldum değerlendirir misiniz ayrıca max 3 - 3.5 k ya kadar monitör önerilerinize de açığım

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Açık ara farkla asus çünkü paneli kaliteli zaten ve 350 nit parlaklığı mevcut fazlasıyla yeterli, kontrast oranıda oldukça yeterli tabi bu söylediklerim oyun için geçerli daha profesyonel işler için kullanacaksanız yetmeyebilir

KS

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Oyun için bakıyorum hocam peki monitor bakarken nelere dikkat etmem gerek çünkü 2 gün indirim günleri olacak bugun yarin onları bekliyom ona göre topliycam kasa monitor vs.
Açık ara farkla asus çünkü paneli kaliteli zaten ve 350 nit parlaklığı mevcut fazlasıyla yeterli, kontrast oranıda oldukça yeterli tabi bu söylediklerim oyun için geçerli daha profesyonel işler için kullanacaksanız yetmeyebilir

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Oyun için bakıyorum hocam peki monitor bakarken nelere dikkat etmem gerek çünkü 2 gün indirim günleri olacak bugun yarin onları bekliyom ona göre topliycam kasa monitor vs.
ips panel olursa daha iyi olur parlaklığı ve kontrast oranı benim için önemli ne kadar yüksek olursa o kadar iyi senin için onun dışında 24 inçten aşşağısına bakma derim alabiliyorsan 27 inç al hatta tam ideal oyun için

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
asus tuf monitör iyi bir tercih almanızı öneririm

KS

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
ips panel olursa daha iyi olur parlaklığı ve kontrast oranı benim için önemli ne kadar yüksek olursa o kadar iyi senin için onun dışında 24 inçten aşşağısına bakma derim alabiliyorsan 27 inç al hatta tam ideal oyun için
Bütçe olarak beni aşar daha 12100f + rx 6600 sistem toplucam

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni sistem toplayacağım monitör olarak ne özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum aşağıda ki 2 monitörü buldum değerlendirir misiniz ayrıca max 3 - 3.5 k ya kadar monitör önerilerinize de açığım

curved önermem çünkü tn paneldir o

KS

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
monitör ararken en az 144hz 1ms HD özellikleri olması dışında neye dikkat etmem gerek ? belki indirimli farklı bir ürün denk gelir diye soruyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri