- Tepki
- 8
Hangi Monitörü almaliyim
Bütçenizi söyler misiniz?Hangi Monitörü almaliyim
5k filan niye samsung kötü müBütçenizi söyler misiniz?
Ayrıca kesinlikle Samsung monitörden uzak durun hocam
6800lu sistem alcamVe sisteminizdeki parçalar nedir ?
Paneli kaliteli değil.niye samsung kötü mü
Acer iyi midir alınır mıPaneli kaliteli değil.
Bu bütçede 2K herhalde sadece aşağıdaki var;
Curved va mi ips düz müPaneli kaliteli değil.
Bu bütçede 2K herhalde sadece aşağıdaki var;
Samsung dan iyidir zaten bu bütçede tek iyi olan bu.Acer iyi midir alınır mı
Curved va mi ips düz mü
Sana bağlı.Curved va mi ips düz mü
Curved va monitörlerde deli gibi ghosting olur ama sana kalmış bütçene göre güzel 2k monitör bulmak zor.Acer iyi midir alınır mı
Curved va mi ips düz mü
Bütçe artabilirCurved va monitörlerde deli gibi ghosting olur ama sana kalmış bütçene göre güzel 2k monitör bulmak zor.
Ne kadar artar hocam toplam bütçe nedir ?Bütçe artabilir
bu durum sadece curved ve va oluncamı yoksa ips curved de aynı mıCurved va monitörlerde deli gibi ghosting olur ama sana kalmış bütçene göre güzel 2k monitör bulmak zor.
İps curved pek yok olanda pahalı. Düz ips genel tercih edilen. Tabii bu sizin zevk ve beklentinizle de ilgili.bu durum sadece curved ve va oluncamı yoksa ips curved de aynı mı
açıkçası kafam çok karıştı benim ips va curved düz fh 2k oyun için kullanıyorum geneldeİps curved pek yok olanda pahalı. Düz ips genel tercih edilen. Tabii bu sizin zevk ve beklentinizle de ilgili.
IPS renk canlılığı olarak daha iyi. Curved ile ekran hakimiyeti daha iyi oluyor ama hem ghosting gibi sorunlar fazla hem fiyat genel olarak yükselebiliyor. Kendim ips 24 civarı kullanıyorum 2 monitördür memnunum. Hikaye tarzı oyunlar için şahsi görüşüm ips olması. Tabii kullanıcı olarak içinize sinen olması gerekiyor.açıkçası kafam çok karıştı benim ips va curved düz fh 2k oyun için kullanıyorum genelde
va ve ips arasında çok bariz bir renk farklılığı oluyor muIPS renk canlılığı olarak daha iyi. Curved ile ekran hakimiyeti daha iyi oluyor ama hem ghosting gibi sorunlar fazla hem fiyat genel olarak yükselebiliyor. Kendim ips 24 civarı kullanıyorum 2 monitördür memnunum. Hikaye tarzı oyunlar için şahsi görüşüm ips olması. Tabii kullanıcı olarak içinize sinen olması gerekiyor.
oluyorva ve ips arasında çok bariz bir renk farklılığı oluyor mu
Oluyor ve sonrasında ips dışında pek canlı gelmiyor.va ve ips arasında çok bariz bir renk farklılığı oluyor mu