Yardım Hangi Monitöri Tercih Etmeyelim

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar

Bu monitöri satın aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı.Renkleri kötü geldi bana . Kaliteli değil. Eski monitörum renkleri daha canlıydi.Ve geri iade ettim.

Sizce hangisi almayalım? Yada sizin bana öneriniz varmı?
Fikirleriniz yazınız. Çok kararsız kaldım.

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Merhabalar

Bu monitöri satın aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı.Renkleri kötü geldi bana . Kaliteli değil. Eski monitörum renkleri daha canlıydi.Ve geri iade ettim.

Sizce hangisi almayalım? Yada sizin bana öneriniz varmı?
Fikirleriniz yazınız. Çok kararsız kaldım.
spu yu al geç.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bende öyle düşünüyorum.ama yine aşırı karasız kaldım herkes farklı bişey diyor
aslında kaliteli renkler istiyorsan va panel önerim olur. benim için kalite demek kontrast demektir. ips ler genelde daha doygun olur ama ben kontrast tercih ederim. va panelin sıkıntısı ise aşırı düzeyde ghosting olması. yani kullanım amacı oyun ise va paneli boşver gitsin.

g24f2 ve 24g2spu aynı paneli kullanıyor. 24g2spu nun arka atdınlatması daha iyi ama. ayrıca pivotu var ve hareket desteği de daha fazla. bu iki monitörün güzel olan özellikleri kontrastları. ortalama bir va panel 3000:1, ortalama bir ips panel 1000:1 kontrasta sahip olur. g24f2 1250:1 24g2spu ise 1400:1 kontrasta sahip. diğer değerleri de güzel, tepkime olarak ortalamalar.

sonuç olarak normalde piyasada 5-6k ya satılan bir monitör 24g2spu. şuan çok büyük indirimde. kaçırma derim.

KS

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
aslında kaliteli renkler istiyorsan va panel önerim olur. benim için kalite demek kontrast demektir. ips ler genelde daha doygun olur ama ben kontrast tercih ederim. va panelin sıkıntısı ise aşırı düzeyde ghosting olması. yani kullanım amacı oyun ise va paneli boşver gitsin.

g24f2 ve 24g2spu aynı paneli kullanıyor. 24g2spu nun arka atdınlatması daha iyi ama. ayrıca pivotu var ve hareket desteği de daha fazla. bu iki monitörün güzel olan özellikleri kontrastları. ortalama bir va panel 3000:1, ortalama bir ips panel 1000:1 kontrasta sahip olur. g24f2 1250:1 24g2spu ise 1400:1 kontrasta sahip. diğer değerleri de güzel, tepkime olarak ortalamalar.

sonuç olarak normalde piyasada 5-6k ya satılan bir monitör 24g2spu. şuan çok büyük indirimde. kaçırma derim.
Oyun için kullanacağım çoğunlukla.Teşekkür ederim.Bilgilerin için.Aoc24g2spu tercih edicem gibiyim.İnsallah indirim bitmez hemen. İade kabul olsun kartta para yatsın diye bekliyorum.

KS

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim.Bilgilerin için.Aoc24g2spu tercih edicem gibiyim.İnsallah indirim bitmez hemen. İade kabul olsun kartta para yatsın diye bekliyorum.

Ölü piksel sorunu var diyorlar ama . çoğunlukla sıkıntı oluyormuş

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ölü piksel sorunu var diyorlar ama . çoğunlukla sıkıntı oluyormuş
ölü piksel şans işidir. her monitörde olabilir ve çoğu firmanın politikası benzerdir. ayrıca bendede var ölü piksel aramadıkça görmüyorum.

KS

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ölü piksel şans işidir. her monitörde olabilir ve çoğu firmanın politikası benzerdir. ayrıca bendede var ölü piksel aramadıkça görmüyorum.
Teşekkür ederim.Kusura bakma çok sorup durdum.Ama benim ekran Kartım AMD freesync kullanabilirmiyim bunda

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Teşekkür ederim.Kusura bakma çok sorup durdum.Ama benim ekran Kartım AMD freesync kullanabilirmiyim bunda
adaptive sync desteği var. yani hem freesync hem de gsync açabiliyorsun. kullananlarda açabildiğini belirtmiş.

istediğini sorabilirsin sıkıntı yok.

KS

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
adaptive sync desteği var. yani hem freesync hem de gsync açabiliyorsun. kullananlarda açabildiğini belirtmiş.

Çok teşekkür ederim. Ama maalesef stok bitmiş şuan fark ettim. Artık başka bişey bakicağim yada belki birdaha Girer indirime

KS

Berke 213

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Acaba bunları tercih doğru bir karar olur mu .Yada ben aoc 24spu tercih etmeyelim yine ?
Bildiğim kadarıyla Philips ve wiewsonic panelleriji kendi üretiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri