hangi monitörü almalıyım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Benq farklı model kullanıyorum gözü yormuyor. Samsung sorunlu iade giden bu seride bir monitör görmüştüm fakat, bu model miydi emin değilim ama 144 hz ve boy ayarı bana cazip geliyor.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Samsung'un paneli iyi değil diye biliyorum.
Çağdaş hocamında dediği gibi ekranda çizikler oluşuyor daha sonrasında panel değişimi yapılıyor. Buda sağlıklı olmuyor 2nci arıza ne zaman çıkacak diye bekliyorsunuz. Bir çok kişinin Samsung monitörlerden mağdur edildiğini okumuştum. Başınız ağrımasın almayın.

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ben Vatan Bilgisayardan monitör alacakken Asus'la MSI arasında kalmıştım. Oradaki görevli MSI alma çok sık servise ürünü geliyor demişti.
Daha önce MSI kullanmadım ama marka hakkında çabuk bozuluyor diye duydum orada çalışan satış görevlisinden. Valla onun yalancısıyım. :)

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
hocam samsung modeli kötü mü?
samsung monitör konusunda başarılı değil dostum hepsinde ghosting var bilindik markaları tercih edin bunlar gibi : Asus, Msi ,ViewSonic ,Lg, BenQ ,AOC , Acer , HP, Dell

samsung monitör konusunda başarılı değil dostum hepsinde ghosting var bilindik markaları tercih edin bunlar gibi : Asus, Msi ,ViewSonic ,Lg, BenQ ,AOC , Acer , HP, Dell
bütçe ve kullanım amacınızı söylerseniz çok güzel öneriler yapabilirim.

artı olarak burada msi ve benq dışındaki tüm monitörler çöp.

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34

bütçe ve kullanım amacınızı söylerseniz çok güzel öneriler yapabilirim.

artı olarak burada msi ve benq dışındaki tüm monitörler çöp.
hocam oyun amaçlı ve video izleme amaçlı olacak ama alınma sebebi oyun ek olarak hepsiburada dan olması lazım şubatta ödemeye başla seçeneği de olması lazım

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
3k civarı çok yüksek olmasın
normalde kesinlikle samsung önermem fakat söylediğiniz şartlar altında en iyi seçim bu olacaktır :

hepsiburada ve hemen al sonra öde şartlı olmasaydı iyi monitörler öneririrdim

normalde kesinlikle samsung önermem fakat söylediğiniz şartlar altında en iyi seçim bu olacaktır :

rampage ile bunun arasında kalmayın bile rampage daha beter bunu alın geçin.

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34

rampage ile bunun arasında kalmayın bile rampage daha beter bunu alın geçin.
Viewsonic VX2418C 23.6" 1ms 165hz 2X HDMI DP Freesync Premium Curve Gaming Monitör
https://www.hepsiburada.com/viewson...r-p-HBCV00002S1NW5?url_src=ios-product-detail bu nasıl sizce

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Viewsonic VX2418C 23.6" 1ms 165hz 2X HDMI DP Freesync Premium Curve Gaming Monitör
https://www.hepsiburada.com/viewson...r-p-HBCV00002S1NW5?url_src=ios-product-detail bu nasıl sizce
güzel fakat kavisli ekran , alışmanız zaman alabilir ve bunda samsunga göre daha çok ghosting olacaktır bilginiz olsun

güzel fakat kavisli ekran , alışmanız zaman alabilir ve bunda samsunga göre daha çok ghosting olacaktır bilginiz olsun
samsungu almanız daha iyi olacaktır 144 ile 165 arasında aşırı bir fark yok zaten

samsungu almanız daha iyi olacaktır 144 ile 165 arasında aşırı bir fark yok zaten
kavisli sorun olmaz dersenizde viewsonicte iyi bir tercih olacaktır

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri