Hangi Monitörü Almalıyım ?

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

kanlıbıçaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Gibabyte'ı öneririm çünkü:
SS IPS panel kullanıyor :Super Speed IPS, tipik IPS'ler gibi ancak tepki süresi açısından çok daha hızlı.(a)
Kontrast Oranı 1100:1 diğer seçeneklere göre en yüksek
sRGB %125 diğer seçeneklere göre en yüksek

Hatta buradan da bakabilirsiniz; https://www.epey.com/monitor/karsil...f-gaming-vg249q_dell-g2422hs_gigabyte-g24f-2/

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
başka arkadaşlarda yorum yaparsa kararı verip alayım

Gibabyte'ı öneririm çünkü:
SS IPS panel kullanıyor :Super Speed IPS, tipik IPS'ler gibi ancak tepki süresi açısından çok daha hızlı.(a)
Kontrast Oranı 1100:1 diğer seçeneklere göre en yüksek
sRGB %125 diğer seçeneklere göre en yüksek

Hatta buradan da bakabilirsiniz; https://www.epey.com/monitor/karsil...f-gaming-vg249q_dell-g2422hs_gigabyte-g24f-2/
sRGB ve kontrast oranı ne demek hocam acaba açıklar mısın ?

kanlıbıçaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
sRGB: Renk kalitesi
Kontrast Oranı: Siyahı daha siyah gösteren bir oran diyebiliriz

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam ben Asus kullanıyorum gayet memnunum. Daha önce birkaç DELL monitöre denk geldim ekran renkleri çok kötüydü Gigabyte ile ilgili bir bilgim yok.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
hocam kafamda ağır basan model dell aslında. ama siz böyle deyince şüpheye düştüm. genelde attığım modelin renk kalitesine iyi yorumlar var. aynı zamanda servis kalitesi olarak dell baya iyi olarak anılıyor.

burakovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

kanlıbıçaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hocam kafamda ağır basan model dell aslında. ama siz böyle deyince şüpheye düştüm. genelde attığım modelin renk kalitesine iyi yorumlar var. aynı zamanda servis kalitesi olarak dell baya iyi olarak anılıyor.
DELL markasının sRGB oranı %99 iken Gigabyte markasının sRGB oranı %125, bence fark edilebilir bir fark olabilir. (Servis konusu ile ilgili bir fikrim yok)

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hala çok kararsızım. Başka arkadaşlar var mı belirttiğim ürünleri kullanan ve önerisi olan ?

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hala çok kararsızım. Başka arkadaşlar var mı belirttiğim ürünleri kullanan ve önerisi olan ?
Forumdaki biri Dell marka olan monitörün 1ms gtg ye sahip olduğunu ancak gigabyte olanın 4ms gtg olduğunu söylemişti bende cumartesi günü gigabyte olanı sipariş verdim bütçem yetmediği için 400tl daha zam gelmiş 4k idi

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Forumdaki biri Dell marka olan monitörün 1ms gtg ye sahip olduğunu ancak gigabyte olanın 4ms gtg olduğunu söylemişti bende cumartesi günü gigabyte olanı sipariş verdim bütçem yetmediği için 400tl daha zam gelmiş 4k idi
hocam geldi mi ürün nasıl beğendiniz mi ?

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Keşke 2 gün önce falan alsaydınız zam gelmiş alacağınız şeyi bir an önce alın derim çünkü herşey zamlaniyor
evet 2 3 gün önce araştırmaya başldım. anca anca karar aşamasına geldim ama zam yedi. bu fiyattan almak zorundayım sanırım.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Ben istanbuldayım şuanda bolt kargoya verilmiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri