butcem o kadar degil malesefAsus olanın tam olarak modelini atmamışsınız ama diğer attıklarınız VA panel önermem. Onun yerine şuna göz atabilirsiniz 4.5k ya
![]()
Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tamam tesekkurler ama VA panel ne oluyorO da VA panel pek önermem. Şunlara göz atabilirsiniz fakat bütçe arttırıp onu almanız sizin için çok iyi olur.
![]()
Philips 24M1N3200ZS/00 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 24M1N3200ZS/00 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 24M1N3200ZS/00 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yükseklik ayarları yok 250 nit bu konuda kötüler fakat bu bütçede alabileceğiniz hoş monitörler philips tavsiyemdir![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kısaca renk kalitesi diyeyim IPS daha iyi veriyor ve ghosting sorunu var VA panellerde
Ben biraz araştırdımda ips panelli monitörler benim bütcemin üstünde ve ucuz olanlarınıda pek beğenmedim oyüzden birşey sorucam VA panelli monitörler çokmu sorun yapıyor? yani sonuçta bu benim ilk monitörüm bence pekde sorun olmaz ama bilenine sormak lazımKısaca renk kalitesi diyeyim IPS daha iyi veriyor ve ghosting sorunu var VA panellerde
Tamam anladım Excalibur M.E238FIF-D buda İPS panel bu iyimi yada Asus Tuf gaming Vg249q1a4.5k ya r25i 30 alamıyorsanız diğer attığım 2 taneden birini tercih edebilirsiniz. VA panellerde ghosting sorunu olur renkleri kötü verme olur vesayre sıkıntılar oluyor.
Excalibur iyi değil Asus alTamam anladım Excalibur M.E238FIF-D buda İPS panel bu iyimi yada Asus Tuf gaming Vg249q1a
Benim attıklarımdan çok bir farkı yok ama daha pahalı. 4.2k gözüküyor 300tl daha çıkıp lenovo r25i 30 alırsınız.Tamam anladım Excalibur M.E238FIF-D buda İPS panel bu iyimi yada Asus Tuf gaming Vg249q1a
Benim aldığım sitede lenovo 5.3K oyüzden pahalıBenim attıklarımdan çok bir farkı yok ama daha pahalı. 4.2k gözüküyor 300tl daha çıkıp lenovo r25i 30 alırsınız.
Hepsiburada üzerinde kayıtta değilim Trendyolda 5.3KTek bir siteden almak zorunda mısınız? Hepsiburada da 4.5k
Teşekkür ederim yardımınız için Asus Tuf gamingle Lenovoya bakıp birini seçeceğimKayıtta değilimden kastınız hesap açmadıysanız kolayca açabilirsiniz.