- Tepki
- 28
bu sistem paylaşıldığından itibaren 1 saat durmadan denedim alamadım siz nasıl aldınız
bu sistem paylaşıldığından itibaren 1 saat durmadan denedim alamadım siz nasıl aldınız
Açıkçası forumda gördüm sepete ekle dedim ve direk aldım sistemde herhangi bir donma ya da eror vermedi ben sipariş ettikten 10 dakika sonra 13.500 TL oldubu sistem paylaşıldığından itibaren 1 saat durmadan denedim alamadım siz nasıl aldınız
Sen kaça aldın tam?Açıkçası forumda gördüm sepete ekle dedim ve direk aldım sistemde herhangi bir donma ya da eror vermedi ben sipariş ettikten 10 dakika sonra 13.500 TL oldu
12.600 TL ye aldım sistemi anakartı MSİ yaptımSen kaça aldın tam?
O gigabyte monitörü takip et gelebilir yine baya iyi monitör
https://www.amazon.com.tr/HP-25i-Ga...144+hz+ips,aps,186&sr=8-82&th=1&load-pop-up=1sistem nedir
acil lazımsa attığınız gigabayte monitörde güzel alınabilir 165hz ips monitör12.600 TL ye aldım sistemi anakartı MSİ yaptım
https://www.amazon.com.tr/HP-25i-Gaming-Ekran-Çıkışı/dp/B094CR9KZN/ref=sr_1_82?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1V7CV91PVNLJO&keywords=144+hz+IPS&qid=1669200348&qu=eyJxc2MiOiIyLjc1IiwicXNhIjoiMi4zMiIsInFzcCI6IjEuMDAifQ==&sprefix=144+hz+ips,aps,186&sr=8-82&th=1&load-pop-up=1
bu monitör nasıl
Onu bende beğendim ama ben bağlantı olarak G-SYNC da kullanmak istiyorum maalesef onda yok o yüzden bu şuan mantıklı geliyorfiyatı da gayet iyi piyasadaki ips monitörlere göre ne iyisi fiyat olarak akakçede şuan bu monitör 3900tl ama itopyada 3300 tl bedava nedense hep gigabayte monitörler itopyada fiyatı düşüyor
Kalitesiz monitör freesync alsanız daha iyi zaten %90 ında G SYNC açabiliyorsunuz.Onu bende beğendim ama ben bağlantı olarak G-SYNC da kullanmak istiyorum maalesef onda yok o yüzden bu şuan mantıklı geliyor
kötü bi marka alınmazOnu bende beğendim ama ben bağlantı olarak G-SYNC da kullanmak istiyorum maalesef onda yok o yüzden bu şuan mantıklı geliyor
dostum umarım sistemin sıkıntılı çıkmaz 6700 ekran kartı full siyah ekran veriyor ben kullanamadan adam akıllı direk servise gönderdim
Hadi ya benim arkadaş kullanıyor sorun yok umarım bende de öyle olurdostum umarım sistemin sıkıntılı çıkmaz 6700 ekran kartı full siyah ekran veriyor ben kullanamadan adam akıllı direk servise gönderdim