- Tepki
- 286
Hocam full HD de işinizi görür tabiki. Ama sistemin hakkı 2k olduğu için alınmışken 2k olsun bence.
2K Isp / 27" olarak en az 6k değil mi ve varsa link atarmısınız?Hocam full HD de işinizi görür tabiki. Ama sistemin hakkı 2k olduğu için alınmışken 2k olsun bence.
Link açılmıyor hocam.
Bunu alabilirsiniz alıpta memnun olmayan görmedim.![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
Ve ya bunda marka da var 170Hz IPS ve 27" istediğim her şey mevcut bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyat olarak iyi. Kalite olarakta asus kalitesi diyebiliriz. Pivot özelliği yok diye biliyorum. Sizin için önemli değilse bunu alın bence. Çünkü fiyat olarak en yakını benim attığım muhtemelen.![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
Ve ya bunda marka da var 170Hz IPS ve 27" istediğim her şey mevcut bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pivot özelliği nedirFiyat olarak iyi. Kalite olarakta asus kalitesi diyebiliriz. Pivot özelliği yok diye biliyorum. Sizin için önemli değilse bunu alın bence. Çünkü fiyat olarak en yakını benim attığım muhtemelen.
Öneri için teşekkürler. Değerlendireceğim.Hocam basit açıklayayım. Monitörü dik konuma getirebiliyorsunuz.
Dik tutmak işinize yaramaz ise şu an bahsi geçen Asus monitörü alın derim.