Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

`TheConQueror

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar; Ben Rtx 3070ti ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum, monitör için de aklımda AOC'un 27" C27G2ZE/BK VA 240Hz modeli var fakat birkaç soruya gözüm takıldı; bu monitör 1080p çözünürlükte, oynadığım oyunlarda piksellerle karşılaşır mıyım? Genelde karışık oyun zevkine sahip birisiyim; stratejiden tutun hikayeli oyunlara, fps'ten tutun yarış oyunlarını oynamayı planlıyorum. Asıl sorum şu; bu monitör bana güzel görüntü kalitesi sunar mı ve renkler canlı gözükür mü? (inceleme videolarında biraz soluk renkte gördüm) Ya da hangi tarzda monitör tercih edersem en iyi sonuca ulaşmış olurum? bütçem: 10k

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
3070 için imzamdaki monitörü kullanıyorum 4.3k ya aldım yetiyor bir sorunla da karşılaşmadım 10k bütçen var ise 2k 144hz almanı tavsiye ederim

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Seni memnun etmez o monitör oyun kısmında. Nedeni ise kalitesiz Va kullanması.
Önerim budur.

KS

`TheConQueror

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3070 için imzamdaki monitörü kullanıyorum 4.3k ya aldım yetiyor bir sorunla da karşılaşmadım 10k bütçen var ise 2k 144hz almanı tavsiye ederim
Peki 2k monitör ile 1080p çözünürlükte oyun oynarsam bir eksisi olur mu? tavsiyen için teşekkür ederim. (Bu arada sistemi pc hocasının kampanyasından mı aldın pc kolik sayfasından, ben de 3070ti versiyonunu almayı düşünüyorum :)

Seni memnun etmez o monitör oyun kısmında. Nedeni ise kalitesiz Va kullanması.
Önerim budur.
Çoğu kişiden de duydum piksellenme oluyormuş galiba, peki 27" başka monitör alsam ıps olan yine sıkıntı çıkar mı 23.8 inç bana biraz küçük geliyor. Yorumun için teşekkür ederim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Peki 2k monitör ile 1080p çözünürlükte oyun oynarsam bir eksisi olur mu? tavsiyen için teşekkür ederim. (Bu arada sistemi pc hocasının kampanyasından mı aldın pc kolik sayfasından, ben de 3070ti versiyonunu almayı düşünüyorum :)

Çoğu kişiden de duydum piksellenme oluyormuş galiba, peki 27" başka monitör alsam ıps olan yine sıkıntı çıkar mı 23.8 inç bana biraz küçük geliyor. Yorumun için teşekkür ederim.
Tamamen hikaye o. Monitöre dibinden bakmıyorsan pikselleşme olmaz. Uygun PPI aralığına sahip 1080p 27 inç.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri