- Tepki
- 4,967
Lamzusizce 10 gram farka deymez yani benimde lamzu çok hoşuma gidityor tasarımı felan ama sorada daha hafif olunca arada kaldum
Lamzusizce 10 gram farka deymez yani benimde lamzu çok hoşuma gidityor tasarımı felan ama sorada daha hafif olunca arada kaldum
sağolun55g gayet yeterli. Şimdiden hayırlı olsun.
Sora alın derim son zamanda sıkıntı yaşayan gördümde wraith değişir zatenkonuyu hortlatmak gibi olmasın ama lamzu atlantisin hiçbir yerde stoğu yok (dolar kurunun sürekli artışından sanırsam) ninjutso sora mı yoksa viper v2 pro mu
Hocam lamzu gelmez mi pekiSora alın derim son zamanda sıkıntı yaşayan gördümde wraith değişir zaten
Sora stokta bitecek dünyada bitti çünkü
Dolar kuru ile alakalı değil uzun süre zam yapmazlar
Temmzuda gelit herhaldrHocam lamzu gelmez mi peki
peki minisini alırsam sorun yaşar mıyım elimden dolayıTemmzuda gelit herhaldr
Kaç cmydi elinizpeki minisini alırsam sorun yaşar mıyım elimden dolayı
17.5 felan avucum 17 de bitiyor 18 de kol başlıyorKaç cmydi eliniz
Uyar17.5 felan avucum 17 de bitiyor 18 de kol başlıyor
Hayırpeki birşey sormak istiyorum lamzu atlantis miniye lamzu atlantis skatezleri takılır mı
tanjiro pp li arkadaş vardı o güzel bişeyler önerebilir baya hakim mouselaraŞuanda hyperx pulsefire haste kullanıyoe bal petekli ve elimide çok terletiyor açıkçası bal peteği yapısından mı bilmiyorum ondanda olabilir diye düşünüyorum şuan aklımda birkaçtane mouse var
Finalmouse starlight pro tenz edition
Lamzu atlantis
ninjutso sora
Bunları düşünüyorum hangisi karar veremedim yardımcı olacak varsa sevinirim *not viper v2 pro çok güzel duruyor fakat değişik yapısının elimi çok rahatsız edebileceğini düşünüyorum
Hahaha o benim reis yatanjiro pp li arkadaş vardı o güzel bişeyler önerebilir baya hakim mouselara
o7Hahaha o benim reis yaatatürk koydum