Hangi Mouse Tercih Etmeliyim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
V3 pro dada 4000hz yapma aparatı var değil mi ve işe yarıyor mu bu aygıt v3 pro ya çok yakınım şuan
Ya dediğim gibi çok takılacak şeyler değil bunlar, etki eder ama ne kadar hissedersin bilmem. Yani birden +5-6 kill gelmez

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Ya dediğim gibi çok takılacak şeyler değil bunlar, etki eder ama ne kadar hissedersin bilmem. Yani birden +5-6 kill gelmez
Yok hocam kill lik muhabbet değil içim rahat olsun diye diyorum yani alayım mı diye galiba o hastalığa ne deniyordu hatırlamıyorum ama herşeyi tam olsun istiyorum eksik olmasın

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hocam ben önernz üzerine f1 aldım bilekten ortw prmağın ucuna 18cm palm ve claw icin uygundur dimi

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Anladım, tercih edebilirsiniz
Hocam son olarak birşey sormak istiyorum viper v2 pro yu neden önermediniz tutuş şeklinden dolayı mı çünkü deathadder v3 pro ile çok yakınlar ikiside çok güzel v3 pro daha mı kaliteli

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam son olarak birşey sormak istiyorum viper v2 pro yu neden önermediniz tutuş şeklinden dolayı mı çünkü deathadder v3 pro ile çok yakınlar ikiside çok güzel v3 pro daha mı kaliteli
İkiside aynı mouse aslında, shape farklı.

Deathadder daha uygun olur

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
İkiside aynı mouse aslında, shape farklı.

Deathadder daha uygun olur
hocam arakdaşımın uyarmasıyla claw tuttuğumu öğrendim daha önce hiç dikkat etmemiş ve fark etmemiştim claw oynuyorum çok nadir fingertip

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
valla haklısınız hocam

hocam o zaman lamzu mu sora mı daha kaliteli diye sorayım sizede hangisi uzun ömürlü olur herkes lamzu diyor bende lamzuya yakınım sizin görüşlerinizide merak ederim
Kendim Lamzu kullanıcısıyım memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri