- Konu Sahibi
Lamzu vs önermiyorsunuz yani ve batch ne demekO zaman yeni batch olmasına kesinlikle dikkat et ve aldıktan sonra skatezleri corepad veya tiger ice skatezlerle değiştir
Ya da pulsar xlite al
Lamzu vs önermiyorsunuz yani ve batch ne demekO zaman yeni batch olmasına kesinlikle dikkat et ve aldıktan sonra skatezleri corepad veya tiger ice skatezlerle değiştir
Ya da pulsar xlite al
Hayır öneriyorum hocam ama palm için uygun olmaz.Lamzu vs önermiyorsunuz yani ve batch ne demek
Genelde fingertip oynuyorum palm çok arada ama haklısınızdır öyle diyorsanız v3 pro ya bakacağımHayır öneriyorum hocam ama palm için uygun olmaz.
Yeni batc yeni sürüm gibi düşün, switchleri eski sürümde sorunluydu
Bence daha mantıklı olur, dediğim 3 mouseden birini tercih edin derimGenelde fingertip oynuyorum palm çok arada ama haklısınızdır öyle diyorsanız v3 pro ya bakacağım
V3 pro dada 4000hz yapma aparatı var değil mi ve işe yarıyor mu bu aygıt v3 pro ya çok yakınım şuanBence daha mantıklı olur, dediğim 3 mouseden birini tercih edin derim
Ya dediğim gibi çok takılacak şeyler değil bunlar, etki eder ama ne kadar hissedersin bilmem. Yani birden +5-6 kill gelmezV3 pro dada 4000hz yapma aparatı var değil mi ve işe yarıyor mu bu aygıt v3 pro ya çok yakınım şuan
Yok hocam kill lik muhabbet değil içim rahat olsun diye diyorum yani alayım mı diye galiba o hastalığa ne deniyordu hatırlamıyorum ama herşeyi tam olsun istiyorum eksik olmasınYa dediğim gibi çok takılacak şeyler değil bunlar, etki eder ama ne kadar hissedersin bilmem. Yani birden +5-6 kill gelmez
Anladım, tercih edebilirsinizYok hocam kill lik muhabbet değil içim rahat olsun diye diyorum yani alayım mı diye galiba o hastalığa ne deniyordu hatırlamıyorum ama herşeyi tam olsun istiyorum eksik olmasın
hocam ben önernz üzerine f1 aldım bilekten ortw prmağın ucuna 18cm palm ve claw icin uygundur dimiYa dediğim gibi çok takılacak şeyler değil bunlar, etki eder ama ne kadar hissedersin bilmem. Yani birden +5-6 kill gelmez
Uygundur hocamhocam ben önernz üzerine f1 aldım bilekten ortw prmağın ucuna 18cm palm ve claw icin uygundur dimi
Hocam son olarak birşey sormak istiyorum viper v2 pro yu neden önermediniz tutuş şeklinden dolayı mı çünkü deathadder v3 pro ile çok yakınlar ikiside çok güzel v3 pro daha mı kaliteliAnladım, tercih edebilirsiniz
İkiside aynı mouse aslında, shape farklı.Hocam son olarak birşey sormak istiyorum viper v2 pro yu neden önermediniz tutuş şeklinden dolayı mı çünkü deathadder v3 pro ile çok yakınlar ikiside çok güzel v3 pro daha mı kaliteli
Anladım sağolunİkiside aynı mouse aslında, shape farklı.
Deathadder daha uygun olur
hocam arakdaşımın uyarmasıyla claw tuttuğumu öğrendim daha önce hiç dikkat etmemiş ve fark etmemiştim claw oynuyorum çok nadir fingertipİkiside aynı mouse aslında, shape farklı.
Deathadder daha uygun olur
Wraith e Spor üzerinden Lamzu atlantis al gerisine karışma.hocam arakdaşımın uyarmasıyla claw tuttuğumu öğrendim daha önce hiç dikkat etmemiş ve fark etmemiştim claw oynuyorum çok nadir fingertip
Lamzu o zaman yine benim öneriye geldin hehocam arakdaşımın uyarmasıyla claw tuttuğumu öğrendim daha önce hiç dikkat etmemiş ve fark etmemiştim claw oynuyorum çok nadir fingertip
hocam arakdaşımın uyarmasıyla claw tuttuğumu öğrendim daha önce hiç dikkat etmemiş ve fark etmemiştim claw oynuyorum çok nadir fingertip
valla haklısınız hocamLamzu o zaman yine benim öneriye geldin he![]()
hocam o zaman lamzu mu sora mı daha kaliteli diye sorayım sizede hangisi uzun ömürlü olur herkes lamzu diyor bende lamzuya yakınım sizin görüşlerinizide merak ederimo zaman lamzu veya ninjutso sora al
Kendim Lamzu kullanıcısıyım memnunum.valla haklısınız hocam
hocam o zaman lamzu mu sora mı daha kaliteli diye sorayım sizede hangisi uzun ömürlü olur herkes lamzu diyor bende lamzuya yakınım sizin görüşlerinizide merak ederim
sizce 10 gram farka deymez yani benimde lamzu çok hoşuma gidityor tasarımı felan ama sorada daha hafif olunca arada kaldumKendim Lamzu kullanıcısıyım memnunum.