Hangi Mouse'u Almalıyım?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Bütçe; 1000
Selamlar , Glourious Model O Wireless Veya Aerox 3 Snow 2022 Wireless Alacağım Hangisini Almalıyım Sizce?

El Boyutum ;
Uzunluk 18 CM
Genişlik ; 8 CM

Tutuş ; Claw

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Glourious Model O Minus Wireless kullanıyorum ve el boyutlarımız aynı. Claw tipi tutuşum olduğu için avucumun içini doldurmasına ihtiyaç duymuyorum ve çok keyif alıyorumValorant falan oynarken. Aerox'u da arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Ama Glorious'un bu benim bahsettiğim Minus modelinin standart modelden daha iyi switch'leri ve düzeltmelerin yapıldığını biliyorum.

1672167814303.png

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Glourious Model O Minus Wireless kullanıyorum ve el boyutlarımız aynı. Claw tipi tutuşum olduğu için avucumun içini doldurmasına ihtiyaç duymuyorum ve çok keyif alıyorumValorant falan oynarken. Aerox'u da arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Ama Glorious'un bu benim bahsettiğim Minus modelinin standart modelden daha iyi switch'leri ve düzeltmelerin yapıldığını biliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 13215
Normal model o ile minus arasında boyut farkı veya başka birsey varmı hangisini almamı önerirsiniz hocam çok kararsız kaldım ya

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Normal model o ile minus arasında boyut farkı veya başka birsey varmı hangisini almamı önerirsiniz hocam çok kararsız kaldım ya
Normali 128mm Minus modeli 120mm uzunluğunda. YÜkseklik olarak da daha alçak ve gramaj olarak da daha düşük. Bunun dışında 80 milyon tıklama switch'e sahip. Geri kalan özellikleri aynı.

1672168571620.png

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Normali 128mm Minus modeli 120mm uzunluğunda. YÜkseklik olarak da daha alçak ve gramaj olarak da daha düşük. Bunun dışında 80 milyon tıklama switch'e sahip. Geri kalan özellikleri aynı.
Anladım hocam siz olsanız hangisini alırdınız?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Aerox'u alabilirsin. Bluetooth olması da güzel bir avantaj. Su geçirmezlik falan da var. Optik diğer özellikler hemen hemen aynı zaten.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Aerox'u alabilirsin. Bluetooth olması da güzel bir avantaj. Su geçirmezlik falan da var. Optik diğer özellikler hemen hemen aynı zaten.
Aeroxun da 1 tane yerde stoğu kalmış oda 1800 tl hocam ya napsam

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
O zaman olaya son oktayı koyuyorum. O fareye o fiyatı vereceğine bu aşağıdaki efsaneyi alman 5 kat daha mantıklı olur. Her yanıyla harika. Ayrıcalıklı bir fare.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri