- Tepki
- 9
Selamlar bugün sipariş ettiğim kasa geldi pchocasinin paylaştığı son sistem ekran kartını taktım ama çok fazla vida ve bitane kablo fazla gözüküyor yani bunlar yedekmidir yoksa kullanmam mı gerekir
Ekran kartını vida ile kasaya sabitledinin mi ?Selamlar bugün sipariş ettiğim kasa geldi pchocasinin paylaştığı son sistem ekran kartını taktım ama çok fazla vida ve bitane kablo fazla gözüküyor yani bunlar yedekmidir yoksa kullanmam mı gerekir
Bunu diyorsan yaptım ama sağdaki vida gevşek duruyor heran cikicak gibiEkran kartını vida ile kasaya sabitledinin mi ?
İlk resimdeki kablo sata kablosu HDD için
Tamamdır sorun yokBunu diyorsan yaptım ama sağdaki vida gevşek duruyor heran cikicak gibi
Yalnız vidalar farklı gevşek olanı değiştir diğer taktığın vidadan takBunu diyorsan yaptım ama sağdaki vida gevşek duruyor heran cikicak gibi
Tamamdır hocam eyvallahYalnız vidalar farklı gevşek olanı değiştir diğer taktığın vidadan tak
siyah plastik parçaları soruyorsan bende sana onu soracaktım bende de var ne olduğunu bilmiyorum muhtemelen bir destek aparatı felanEyvallah kanka peki şu ne kanka iki tane salıncak gibi duruyorEkli dosyayı görüntüle 13745Ekli dosyayı görüntüle 13745
Olabilir çözemedim amasiyah plastik parçaları soruyorsan bende sana onu soracaktım bende de var ne olduğunu bilmiyorum muhtemelen bir destek aparatı felan
Takmamiz mi gerekHava soğutma için montaj braketi o bence çünkü bir kaç kez görmüştüm.
Takılı olanlar dışında sadece ekran kartı vidası takılması gerekiyor o da montajlı yollanırsa zarar verebilir diye. Geri kalanlar yedek veya başka parçalar takarsanız kullanmanız için.Takmamiz mi gerek
Anladım reis eyvallah ama ekran kartı vidası bitanesi boş geliyorTakılı olanlar dışında sadece ekran kartı vidası takılması gerekiyor o da montajlı yollanırsa zarar verebilir diye. Geri kalanlar yedek veya başka parçalar takarsanız kullanmanız için.
Aynı vidalar olması lazım takılanların. Düşük ihtimal denerken falan kaybolmuştur. Tam olan yoksa da, olan bir tanesi ile bilgisayarcıya gidip rica ederseniz muhtemelen verir.Anladım reis eyvallah ama ekran kartı vidası bitanesi boş geliyor
Aynı vidalar olması lazım takılanların. Düşük ihtimal denerken falan kaybolmuştur. Tam olan yoksa da, olan bir tanesi ile bilgisayarcıya gidip rica ederseniz muhtemelen verir.