Hangi pc yi secmeliyim

TnT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaslar merhaba ben itopyadaki Jaho pro adli sistemi dusunuyodum dun aksam stoklari bitti bugun yenilendi dun aksam yenilendigi icin baska pc arayışına ciktim frekantv gt6 pc sini gordum game centerda ben hem guzel performans versin hemde beni uzun sure gotursun istiyorum 21 gerekirse degicekse 22 butce ayirabilirim sizce hangisini secmeliyim

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba,

3060 ti da 3070ti da aynı çipe sahip modeller.

Fakat saf performans olarak 3070ti çok daha performanslı bir kart. %25'e yakın bir performans farkı var userbenchmark'a göre.

Bu performans hiç azımsanacak bir fark değil.

3070ti da 3060ti da sizi uzun süreler götürecek kartlar.

Eğer bütçe uygunsa 3070ti ya da biraz daha çıkılabilirse üst kart alınmalı.

Bu arada mutlaka 3080 12Gb modeli değerlendirilmeli. Hem daha güçlü hem de ciddi VRAM avantajı olan bir kart. Yakın geçmişte ciddi kampanyalarla 24e falan gördüğüm oldu 3080'li sistemleri.

Şu an 26K civarına 3080'li sistemler de mevcut.

KS

TnT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba,

3060 ti da 3070ti da aynı çipe sahip modeller.

Fakat saf performans olarak 3070ti çok daha performanslı bir kart. %25'e yakın bir performans farkı var userbenchmark'a göre.

Bu performans hiç azımsanacak bir fark değil.

3070ti da 3060ti da sizi uzun süreler götürecek kartlar.

Eğer bütçe uygunsa 3070ti ya da biraz daha çıkılabilirse üst kart alınmalı.

Bu arada mutlaka 3080 12Gb modeli değerlendirilmeli. Hem daha güçlü hem de ciddi VRAM avantajı olan bir kart. Yakın geçmişte ciddi kampanyalarla 24e falan gördüğüm oldu 3080'li sistemleri.

Şu an 26K civarına 3080'li sistemler de mevcut.
Hocam o sistemleri gördüm ama 22.5 en fazla gecebilirim ki bu butceye 15 den ciktim yani en fazla bu kadar cikabiliyorum peki birde sunu soracaktim buyuk ihtimalle frekanstv gt6 alacagim bu gamecenter da olmasi kotu falan denmis birkac forumda gordum hani cok sikintili degil dimi?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam o sistemleri gördüm ama 22.5 en fazla gecebilirim ki bu butceye 15 den ciktim yani en fazla bu kadar cikabiliyorum peki birde sunu soracaktim buyuk ihtimalle frekanstv gt6 alacagim bu gamecenter da olmasi kotu falan denmis birkac forumda gordum hani cok sikintili degil dimi?
Bütçeyi oradan çıktıysanız, bütçenizi hiç zorlamadan 3060ti alın hocam. 7 bin tl farka diğer bileşenleri tamamlarsınız :)

Gamecenter'ı anlayamadım hocam?

KS

TnT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bütçeyi oradan çıktıysanız, bütçenizi hiç zorlamadan 3060ti alın hocam. 7 bin tl farka diğer bileşenleri tamamlarsınız :)

Gamecenter'ı anlayamadım hocam?
Hocam butceyi dusunecegim 3060 ti ya da 3070 ti belki 70 ti alip uzun sure kullanabilirim ilerde ucuzlamayacak ya zaten öylede dusunuyorum

Site olarak bu https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari

Bu siteden bu bilgisayar siparis edilirmi bi sikinti falan yasamam guvenilir degilmi yanlis yazmisim yukarida özür dilerim.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam butceyi dusunecegim 3060 ti ya da 3070 ti belki 70 ti alip uzun sure kullanabilirim ilerde ucuzlamayacak ya zaten öylede dusunuyorum

Site olarak bu https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari

Bu siteden bu bilgisayar siparis edilirmi bi sikinti falan yasamam guvenilir degilmi yanlis yazmisim yukarida özür dilerim.
Artık cebinize hangisi uyarsa onu alın hocam ikisi de çok iyi kart.

Gencergaming güvenilirdir hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri