Hangi seçenek daha iyi olur?

Gamers48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fps ve günlük kullanım için sesi kaliteli ve uzun kullanımda rahatsız etmeyecek kulaklık arıyorum.2000 tl bütçe bandında g pro x wireless ve steel series artic pro+ game dac arasında kaldım. Hangisi daha kalitelidir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Hangi seçenek daha iyi olur?

2 ürününde kısa süreli kullandım. Başarılı modeller ama SS ürünü bu fiyata bulunduysa o burada üstün olan. Normalde 3K civarda bir ürün piyasada. İndirim mi gördünüz yoksa 2. El mi alacaksınız?

Piyasada var mı bu fiyata şimdi bakamıyorum ama Corsair HS80 ürününü de öneririm.

KS

Gamers48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Hangi seçenek daha iyi olur?

ugur.gozaydin' Alıntı:
2 ürününde kısa süreli kullandım. Başarılı modeller ama SS ürünü bu fiyata bulunduysa o burada üstün olan. Normalde 3K civarda bir ürün piyasada. İndirim mi gördünüz yoksa 2. El mi alacaksınız?

Piyasada var mı bu fiyata şimdi bakamıyorum ama Corsair HS80 ürününü de öneririm.

https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-pro-gamedac-hi-res-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000BAW9D sıfır olarak indirime girmiş . Hs 80 modeli ise outlet olarak burada var. https://www.qp.com.tr/corsair-hs80-rgb-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-outlet gözlük kullanıyorum. Hs80 baskı gibi sorun yaratır mı? Değiştirme sebebim şu an msi gh60 kullanıyorum. Ağır geliyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

SS AC Pro+ ürünü 522 Gram ağırlığa sahipken Corsair HS80 ürünü 366 Gram ağırlığa sahip. Eğer ağırlıktan dolayı olan bir baskıdan bahsediyorsanız Cosair HS80 ürünü daha hafif olduğundan sizin için daha avantajlı olur. Ama yok gözlüğün saplarına kulaklıktan gelen yan baskılarından bahsediyorsanız 2 üründe GH60 gibi Deri yastık değil Kumaş yastıklar kullanıyor buda yaşadığınız soruna göre baskıyı azaltan bir unsur olarak değerlendirilebilir.

Corsair ürünü daha avantajlı size göre ama Outlet olduğu için alıp almamak size kalmış.

KS

Gamers48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlginiz için teşekkür ederim. Sadece ses kalitesi ve ayak sesini duyma olarak değerlendirince hangisi daha iyi olur? 3000 bandında virtuoso ve asus rog delta modelleri de var. O kadar çıkmaya değer mi bilmiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

SS AC PRO+ ürünü denedim ama HS80 modeli deneyimlemedim ama ses ayrımı konusunda bakarsak SS üründe ses dönüştürücü görevini üstelenen GameDAC ünitesi olduğu için SS ürünü daha iyi ses ayrımı sunuyor olması gerekir.

Corsair Virtuoso vs HS80 kıyaslamasında genel toplamda HS80 daha başarılı bir ürün.

ROG DELTA veya yeni versiyonu DELTA S ürününe odaklı konuşacak olursam kablolu bir ürün olduğu için onu SS AC PRO+ ürünüyle değerlendirmem gerekiyor. Genel toplamda ROG DELTA ürünü bir tık daha başarılı DELTA S biraz daha başarılı. Ama SS AC PRO+ yazılım ve GameDAC artısıyla iyi bir seçenek özellikle indirimli fiyatına göre. ASUS ürün gamındaki en büyük problem stabil bir yazılımının olmaması.

Fiyat konusunda konuşacak olursam bu aynı şey gibi MERCEDES var ama bir yanda da FIAT var. İkisi de ayağımı yerden kesiyor MERCEDES almaya gerek var mı demek gibi. Tabi bu kıyaslama biraz abartı ama durum böyle. Hepsi başarılı ürünler. Paranız varsa o 4-5K bütçeye de o fiyatı hakkeden ürünler var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri