Soru Hangi Sistem 3060Ti Için Bütçe Zorlamalı Mıyım ?

burakx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1. Sistem: https://www.gaming.gen.tr/urun/2065...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Özelleştirmeler: kingston 1tb ssd ve CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa toplam 20239TL

2. Sistem: https://www.gaming.gen.tr/urun/1132...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Özelleştirmeler: i5 12400f ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB(fikirlerinize göre yükseltmeme bile gerek yoktur belki) kingston 1tb ssd, psu650w, yine corsair 220t kasası toplam 18249 TL

Hangi sistemi almalıyım 3060 ti için bütçemi zorlamalı mıyım? Monitör, Klavye ve Kulaklıkta almam gerek

KS

burakx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim.
hocam benim sistemimde ki anakart h610m-k beni üzer mi? sizin sisteminizde ki anakart daha iyi diye biliyorum. birde ssd yükseltmesi yapmaya kalkınca monitör, klavye ,kulaklık var daha zora giriyor biraz.

Beytullahbkc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Yalnız sistemi başka siteden almanızı öneririm.. yada daha uyguna gelirse kendiniz toplamanızı.. ben pek memnun kalamadım gaming’den

KS

burakx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yalnız sistemi başka siteden almanızı öneririm.. yada daha uyguna gelirse kendiniz toplamanızı.. ben pek memnun kalamadım gaming’den
kendim gidip mağazaya almayı düşünüyorum. kargodan mı memnun kalmadınız ya da sisteminizde herhangi bir sorun mu vardı ? ben kargoya güvenmediğim için kendim gidip almak istiyorum. Yani sonuçta bu parçalar sıfır değil mi? belki kargoda ufak zararlar görüyor o yüzden sorun olabiliyor.

Beytullahbkc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
kendim gidip mağazaya almayı düşünüyorum. kargodan mı memnun kalmadınız ya da sisteminizde herhangi bir sorun mu vardı ? ben kargoya güvenmediğim için kendim gidip almak istiyorum. Yani sonuçta bu parçalar sıfır değil mi? belki kargoda ufak zararlar görüyor o yüzden sorun olabiliyor.
Yakınınızdaysa alınabilir en azından sorun olduğunda gidip muhattap olabilirsiniz. Ben uzaktayım satış sonrası iletişim sıfır. Bilgisayarı alalı 1 ayı geçti evet performans güzel ama belliki kurulurken bazı sıkıntılar olmuş ve bende bu sıkıntıları çekiyorum arıyorum ne zaman arasam sıranız 10 diyor en az 25dk bekliyorum sıra gelmiyor kapatıyorum. Ben şimdi site verip kıyaslamak istemiyorum arkadaşım başka bir siteden aldı satış sonrası bile ilgi var ama gaming gen verdik bizden çıktı gibi bir havası var bir daha herhangibi bir parça dahi almayı düşünmüyorum oradan.

KS

burakx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yakınınızdaysa alınabilir en azından sorun olduğunda gidip muhattap olabilirsiniz. Ben uzaktayım satış sonrası iletişim sıfır. Bilgisayarı alalı 1 ayı geçti evet performans güzel ama belliki kurulurken bazı sıkıntılar olmuş ve bende bu sıkıntıları çekiyorum arıyorum ne zaman arasam sıranız 10 diyor en az 25dk bekliyorum sıra gelmiyor kapatıyorum. Ben şimdi site verip kıyaslamak istemiyorum arkadaşım başka bir siteden aldı satış sonrası bile ilgi var ama gaming gen verdik bizden çıktı gibi bir havası var bir daha herhangibi bir parça dahi almayı düşünmüyorum oradan.
bir sorun oldu mu gidemem oralara tekrar. nasıl bir sorun oldu sizde? ben gidip sistemimi alıp eve geldiğimde açıp kullanmak istiyorum. monitörümü klavyemi de aynı gün alacağım bağlayıp kullanmak istiyorum

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
3060 fiyatı uygun geldi. 3060ti sistemin fiyatı ise pahalı geldi bana. F/P olarak 3060 alırdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri