21.000-25.000 TL Hangi Sistem Daha Mantıklı?

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam siz ROBBER hazır sistem istiyorsunuz evet ama İtopya'ya baktım orada var ama stok varmı bilmiyorum onun dışında size 2,3 tane daha PC atabilirim ama yok derseniz de bence Stokların gelmesini bekleyebilirsiniz yada dediğim gibi üstüne biraz daha para koyup 23K lık olanı alabilirsiniz zaten kaçmıyor yani para sıkıntısı varsa 1 hafta çalışın yada 2 hafta çalışıp daha sonra da alabilirsiniz size bağlı tamamen ama ben size 2,3 tane pc atayım uygun görürseniz tabii ki.

https://www.incehesap.com/shild-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43889/
3060 12GB

4060 8GB

Hocam bu sistemleri kontrol etmediyseniz bir bakın derim onun dışında yok derseniz biraz daha beklemekten fayda gelmez :))
stok gelmiş rogdan bahsediyorsan

Hocam siz ROBBER hazır sistem istiyorsunuz evet ama İtopya'ya baktım orada var ama stok varmı bilmiyorum onun dışında size 2,3 tane daha PC atabilirim ama yok derseniz de bence Stokların gelmesini bekleyebilirsiniz yada dediğim gibi üstüne biraz daha para koyup 23K lık olanı alabilirsiniz zaten kaçmıyor yani para sıkıntısı varsa 1 hafta çalışın yada 2 hafta çalışıp daha sonra da alabilirsiniz size bağlı tamamen ama ben size 2,3 tane pc atayım uygun görürseniz tabii ki.

https://www.incehesap.com/shild-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43889/
3060 12GB

4060 8GB

Hocam bu sistemleri kontrol etmediyseniz bir bakın derim onun dışında yok derseniz biraz daha beklemekten fayda gelmez :))
hocam bomba gibi kasalar bence Robber her türlü daha iyi hem marka

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
stok gelmiş rogdan bahsediyorsan
Stok varsa alabilirsiniz hocam yani seviyorsanız size bağlı açıkcası bütçe de sıkıntı yoksa bir problem yoktur demektir helede seviyorsanız stoklar bitmeden alın direk, şimdi den hayırlı olsun oyunlar da bol bol Head atarsınız :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri