- Tepki
- 286
Genelde önce 3400e düşürüyorlar. Çok satınca veya stok azalınca mı bilmiyorum zam geliyor 3700-800 civarına çekiliyor. En son ellerinde çok az stok kalınca bu fiyatlara çekiyorlar sanırım.
aynen öyle bayadır stok çıkmadı zaten yakın zamanda 3800tl den çıkacağını düşünüyorum çıkınca paylaşıcamGenelde önce 3400e düşürüyorlar. Çok satınca veya stok azalınca mı bilmiyorum zam geliyor 3700-800 civarına çekiliyor. En son ellerinde çok az stok kalınca bu fiyatlara çekiyorlar sanırım.
Teknoloji şans işiHocam ben de aksine ölü pixel çıkan kişi pek göremedim.
Hocam ölü piksel sıkıntısı olurmu olursa degişirmi thh ile uğraştırımı zira gigabyte 3 tam ölü ila 5 şıkışık piksele kadar garanti kapsamına almıyoritopya arada bi indirme sokuyor şuan 4600 ama satılmıyor arada veriyor indirimi 1 haftada bitiyor 3700 tl ye kadar düşüyor
g24f-2
TAKİPTEYİZaynen öyle bayadır stok çıkmadı zaten yakın zamanda 3800tl den çıkacağını düşünüyorum çıkınca paylaşıcam
Hocam valla ben Ankara'daki mağazasından aldım. 4 kişiyle aynı anda aldık. Peşpeşe ölü pixel testine girdik 4üde tertemizdi. Sizinki biraz şanssızlık olmuş.Teknoloji şans işi![]()
Krallar monitör 3500 e kadar düşmüş alayım mı hemenAşağıdaki var tercih etmek istersen güzle ürün;
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Al bence direk reis şuan çok üzüldüm kendi adıma 4kya g24f aldım...Krallar monitör 3500 e kadar düşmüş alayım mı hemen![]()
Bende ekranın ortasında sıkıştırılmış siyah ölü pixel çıkmıştı. Mağazadan alanlar bu sorunla karşılaşmıyor nedense. Kampanyalı fiyattan alındığı içinde ayıplı malı tekrardan başkalarına kargoluyor olabilirler. Çünkü ölü piksel konusunda kronik bir model olduğu bariz. Ben değişimle ugraşmadım direk iade istedim sonucu paylaşırım.Hocam ölü piksel sıkıntısı olurmu olursa degişirmi thh ile uğraştırımı zira gigabyte 3 tam ölü ila 5 şıkışık piksele kadar garanti kapsamına almıyor
Ben g24f aldım kargo ile Konya'dan geldi test yaptım çıkmadı şükür çok korkmuştum bende o durumdan ancak bi sorunla karşılaşmadım.Bende ekranın ortasında sıkıştırılmış siyah ölü pixel çıkmıştı. Mağazadan alanlar bu sorunla karşılaşmıyor nedense. Kampanyalı fiyattan alındığı içinde ayıplı malı tekrardan başkalarına kargoluyor olabilirler. Çünkü ölü piksel konusunda kronik bir model olduğu bariz. Ben değişimle ugraşmadım direk iade istedim sonucu paylaşırım.
Şansınız varmış.Ben g24f aldım kargo ile Konya'dan geldi test yaptım çıkmadı şükür çok korkmuştum bende o durumdan ancak bi sorunla karşılaşmadım.
Evet öyle denebilir ancak bende g24f-2'den pahalıya g24f aldımŞansınız varmış.![]()
Hocam güvenlik bandrolü olan kapalı kutuda dediğinizi yapmaları zor. Belki serilerde sorun oranı farklıysa, onları online alanlara gönderiyor olabilirler.Bende ekranın ortasında sıkıştırılmış siyah ölü pixel çıkmıştı. Mağazadan alanlar bu sorunla karşılaşmıyor nedense. Kampanyalı fiyattan alındığı içinde ayıplı malı tekrardan başkalarına kargoluyor olabilirler. Çünkü ölü piksel konusunda kronik bir model olduğu bariz. Ben değişimle ugraşmadım direk iade istedim sonucu paylaşırım.
şansımıza fiyatı düşmüş dün ama bugün stok bitmiş bidahaki indirim geç olur gibi belki çok stok çıkarsa aynı fiyattan çıkabilirKrallar monitör 3500 e kadar düşmüş alayım mı hemen![]()