Gerçekten iyi mi ? 3600 tlye 240mm sıvı soğutmalar bile şaibeli.
Fiyata değil ürünün kalitesine bakmak gerekir, iyi olmasa önermem.Gerçekten iyi mi ? 3600 tlye 240mm sıvı soğutmalar bile şaibeli.
Fiyat performans ürünler bile ucuz fiyatlı değildir.Fiyata değil ürünün kalitesine bakmak gerekir, iyi olmasa önermem.
Duyulmamış bir marka değil ayrıca konu sahibi bütçesini belirtmediği için uygun fiyatlı bir ürün önerdim.Fiyat performans ürünler bile ucuz fiyatlı değildir.
Öğrenmek için soruyorum bu sıvı soğutmayla ilgili nasıl bir araştırma yapmam lazım veya siz nasıl bir araştırma yaptınız ? AIO tierlistlerinde bulamadım. 3. parti inceleme baktım onu bile bulamadım.
Bir tek kendi sitelerini buldum 2 yıl garantisi varmış. Sıvı soğutmalarda en çok korkulan şey zaten sisteme sıvı intikali. Bu yüzden garanti ekstra önemli. 6 yıl garantili 5400 tlye arctic liquid freezer 360 almak varken 3600 tlye bu 2 yıl garantili bu duyulmamış markayı alıp piyangoya girmem doğrusu.
kasaniz on panele 3 fanli ust panele ise 2 fanli radyador destegi sunuyor. onerim ektedirArkadaşlar selam. Ryzen 7 9800x3D işlemci, B650 anakart ve Deepcool CG 540 kasaya sahibim. İşlemci sıcaklığı şu an CS2de 95 derece sabit hangi sıvı sogutmayi önerirsiniz?
Ön panel aio intake, arka panel exhaust ve üst panel 1 exhaust 1 intake şeklinde mi düşündünüz ?kasaniz on panele 3 fanli ust panele ise 2 fanli radyador destegi sunuyor. onerim ektedir
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ama benim tavsiyem o islemci cok guclu uste 360mm radyator destekleyen bir kasaya gecmeniz cok daha saglikli olur. onden temiz hava gelir. diger turlu isinan radyatorun havasi kasaya uflenecek. alabilirseniz bu kasayi alin ben kullaniyorum acayip performansli. tabii anakartiniz mATX ise alin.kasaniz on panele 3 fanli ust panele ise 2 fanli radyador destegi sunuyor. onerim ektedir
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çok güzel bir kasaya benziyor öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Fanları nasıl ?ama benim tavsiyem o islemci cok guclu uste 360mm radyator destekleyen bir kasaya gecmeniz cok daha saglikli olur. onden temiz hava gelir. diger turlu isinan radyatorun havasi kasaya uflenecek. alabilirseniz bu kasayi alin ben kullaniyorum acayip performansli. tabii anakartiniz mATX ise alin.
![]()
ASUS A21 Plus ARGB Temperli Cam USB 3.2 mATX Mesh Siyah Mid Tower Gaming Kasa
ASUS A21 PLUS, çeşitli AIO soğutuculara ve ekran kartlarına destek vererek PC toplama uzmanları için tasarlanan minimalist bir PC kasasıdır. Bunların yanı sıra sistemin akıcı şekilde çalışması için…www.gaming.gen.tr
kasadaki fan modeli bu takili 4 adet geliyor. sitede 4 pin diyor ancak 3 pin.Çok güzel bir kasaya benziyor öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Fanları nasıl ?