Hangi Wireless Mouseyi Önerirsiniz

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Moderatörün son düzenlenenleri:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
1: https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-A...ZHL8D2N?th=1&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20
2: DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
3: https://shop.connectgame.com.tr/pro...osuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-siyah

3 daha iyi biliyorum ama aradaki fiyat farkı degermi sormak için koydum bide bu fiyat bandına önerebileceginiz bir şey varsa beklerim el ölçülerim 19 a 9 claw tutuş şeklinde kullanıyorum

KS

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
@tunq baktığınız her iki fare de iyi ama malzeme kaliteleri kötü. N3 daha mantıklı olur. Basilisk X Hyperspeed elinize oturur. Eliniz ortalama boyutta ama o fare alınmaz.

KS

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
@tunq baktığınız her iki fare de iyi ama malzeme kaliteleri kötü. N3 daha mantıklı olur. Basilisk X Hyperspeed elinize oturur. Eliniz ortalama boyutta ama o fare alınmaz.
n3 ün malzeme kalitesi çok kötü diyolar m3 düşünüyorum şuan bu mouseninde hem tipini pek begenmdim ve digerlerinden daha ağır. alınmaz dediginiz mouse hangisi

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
n3 ün malzeme kalitesi çok kötü diyolar m3 düşünüyorum şuan bu mouseninde hem tipini pek begenmdim ve digerlerinden daha ağır. alınmaz dediginiz mouse hangisi
@TibetBey hocamın önerdiği fareye alınmaz dedim. Daha iyileri olabilir.

M3'ün de malzeme kalitesi pek farklı değil.

KS

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
@TibetBey hocamın önerdiği fareye alınmaz dedim. Daha iyileri olabilir.

M3'ün de malzeme kalitesi pek farklı değil.
valla diğer forumlarda kullananlar malzeme kalitesine sorun çıkaracak kadar kötü değil diyor ve zaten mouseyle nasıl bi aksiyon yaşayabilirimki başka bi öneride bulunursanız memnuniyetle degerlendiririm

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
valla diğer forumlarda kullananlar malzeme kalitesine sorun çıkaracak kadar kötü değil diyor ve zaten mouseyle nasıl bi aksiyon yaşayabilirimki başka bi öneride bulunursanız memnuniyetle degerlendiririm
Bütçen 1K galiba. M3 al geç. N3'ten daha iyi malzeme kalitesi.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ajazz aj199, n3, m3 hepsi aynı kalitede ürünler. İlla kablosuz istersen shapeden dolayı 199

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri