Hangisi alınabilir fiyat performans Bilgisayarı

Grhnekrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ilk olarak Gaming gen olmayanlar ikinci olarak skygate

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
ne sıkıntı var gamıng genlerde baya araştırıyıorum ama kötü birseye raslamamıstım
Gaming gen'in bir sorunu yok. En mantıklısı Skygate , ekran kartı 3070 e denk ve işlemciside i5 12400f den çok kötü değil ve bazılarından iyi . En mantıklısı skygate.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
GamerDays 3060Ti sistem iyiydi ama şuan web stoklarının bittiği yazıyor sisteme tıklayınca. Skygate sistem daha mantıklı. Bütçenizi bilmiyorum ama B550M-K anakart seçilerek alınabilir. Normalde MX440 kasa vardı onu önerirdim ama özelleştirmeden kaldırmışlar geriye güzel kasa kalmamış.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Nasıl yok hocam son zamanlarda çıkan şikayetleri görmediniz mi
Gaming gen'in bir sorunu yok. En mantıklısı Skygate , ekran kartı 3070 e denk ve işlemciside i5 12400f den çok kötü değil ve bazılarından iyi . En mantıklısı skygate.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Son zamanlara bakarsanız PCKolik sistemleri 2 haftadan uzun bir sürede yolladı. Vatan Bilgisayar deseniz kendi hâlinde. Kaç gün oldu daha sistemleri alanlara ulaşmadı. İtopya da aynı. ModArt sistemi gelen var mı diye konular açılıyor forumda.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Son zamanlara bakarsanız PCKolik sistemleri 2 haftadan uzun bir sürede yolladı. Vatan Bilgisayar deseniz kendi hâlinde. Kaç gün oldu daha sistemleri alanlara ulaşmadı. İtopya da aynı. ModArt sistemi gelen var mı diye konular açılıyor forumda.
Hocam o sorunlar değil da forumda çokça ikinci el gönderim ve kırık gönderim sorunlarıyla karşılaşanlar var yoksa ben g203 mouse almıştım sorunsuz çıkmıştı fakat yine de belirtmek istedim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sadece geç geliyor , onun dışında şikayet görmedim. Donanım arşivindede biraz varım ama şikayet göremedim. Arama yerine yazdım sadece geç gelme sıkıntısı var. Başka ne olabilirki? Bildiğiniz varsa ss atın bilgilenelim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam o sorunlar değil da forumda çokça ikinci el gönderim ve kırık gönderim sorunlarıyla karşılaşanlar var yoksa ben g203 mouse almıştım sorunsuz çıkmıştı fakat yine de belirtmek istedim
Kırık gönderim kargodan dolayı her firmada yaşanabilir ama ikinci el gönderim çok nadir olur o da hata ile yaşanıyor. İkinci el gönderim için son 10 yıl araştırırsanız fazla konu çıkar. Yoksa çok sık yaşanan bir olay değil.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kırık gönderim kargodan dolayı her firmada yaşanabilir ama ikinci el gönderim çok nadir olur o da hata ile yaşanıyor. İkinci el gönderim için son 10 yıl araştırırsanız fazla konu çıkar. Yoksa çok sık yaşanan bir olay değil.
Ben belirtmek istedim hocam alacak kişi bilir sonuç olarak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri