Bu daha iyi 1ms gtg ve 165hzBenq xl2411k yoksa
Lenova g24 20 hangisi daha iyidir
Bildigim üzere benq daha iyi tn panel olmasına rağmen ips panellere taş cikartiryomus d-ac mi bisey özelliği varmış 1ms ama fena uzay mekigi testini yerle bir ediyor fps oyunlari derken oyniyacagim ama savaş olmiyan oyunlarda oynamayacagimBenQ sadece FPS oyunlarında avantajlı olur , onun dışında Lenovo daha iyi gelir. Sadece FPS oyunları oynuyorsanız BenQ alın.
Lenovo IPS panel , BenQ TN. Lenovo 165Hz 0.5ms , BenQ 144Hz 1ms. Birde BenQ pivot ve sağa sola döndürmeyi destekliyor ama sırf bunun için alınmaz.
BenQ Zowie XL2411K - Lenovo G24-20 Karşılaştırması - Epey
Epey - BenQ Zowie XL2411K - Lenovo G24-20 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
BenQ kötü demedim ama hikayeli oyunlarda Lenovo ile kıyasla geride kalabilir. FPS oyunlarından kastım Valorant , CSGO ve Fortnite.Bildigim üzere benq daha iyi tn panel olmasına rağmen ips panellere taş cikartiryomus d-ac mi bisey özelliği varmış 1ms ama fena uzay mekigi testini yerle bir ediyor fps oyunlari derken oyniyacagim ama savaş olmiyan oyunlarda oynamayacagim
Hikayeli oyunum bidek gow var digerleri fpsBenQ kötü demedim ama hikayeli oyunlarda Lenovo ile kıyasla geride kalabilir. FPS oyunlarından kastım Valorant , CSGO ve Fortnite.
O zaman BenQ alınabilir.Hikayeli oyunum bidek gow var digerleri fps