Soru Hangisi Daha İyi ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
MSI gerçek 10 bit ve SRGB kapsamı %122 olduğu için bence seçilebilir. LG daha yüksek puan almış ama MSI daha iyi görüntü sunabilir diye düşünüyorum. LG monitör pivot ve yükseklik ayarı ile ilginizi çekebilir , amacınıza uygunsa bu sebepten seçilebilir. Yoksa ben MSI tercih ederdim.

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
MSI gerçek 10 bit ve SRGB kapsamı %122 olduğu için bence seçilebilir. LG daha yüksek puan almış ama MSI daha iyi görüntü sunabilir diye düşünüyorum. LG monitör pivot ve yükseklik ayarı ile ilginizi çekebilir , amacınıza uygunsa bu sebepten seçilebilir. Yoksa ben MSI tercih ederdim.
MSI da yükseklik ayarı yok mu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
MSI da yükseklik ayarı yok mu
Yok diye gözüküyor.
1683973355031.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani pivot önemli değil de yükseklik ayarı böyle bir monitör de nasıl olmaz ya YouTube de videosun da sanki vardı tekrar bakayım. Baktım da ancak yukarı aşağı yapabiliyor. Çok önemli mi sorun yaşar mıyım
Sorun yaşayacağınızı sanmam.

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Sorun yaşayacağınızı sanmam.
Yani baktım da çoğu monitörü bu şekilde. Ya valla en fazla verebileceğim tutar 8 bin TL acaba diyorum ikinci el 4K 144 Hz monitör mü baksam o fiyatlarda zor biliyorum ama bulurum belki ama güvenemiyorum da sonuçta ikinci el. Ben çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani baktım da çoğu monitörü bu şekilde. Ya valla en fazla verebileceğim tutar 8 bin TL acaba diyorum ikinci el 4K 144 Hz monitör mü baksam o fiyatlarda zor biliyorum ama bulurum belki ama güvenemiyorum da sonuçta ikinci el. Ben çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum
Hikayeli oyunlar için bence 60Hz de yeterli. İkinci el dediğiniz gibi riskli , elinizde patlayabilir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
2. Yani baktım da çoğu monitörü bu şekilde. Ya valla en fazla verebileceğim tutar 8 bin TL acaba diyorum ikinci el 4K 144 Hz monitör mü baksam o fiyatlarda zor biliyorum ama bulurum belki ama güvenemiyorum da sonuçta ikinci el. Ben çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum
2. el cok riskli önermem alıpta ısık süsmesi gibi gibi cok sey cıkabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri