- Tepki
- 11
1.de daha azArkadaşlar 1 MS Gtg değerli bir mönitör var elimde mprt ve overdrive yüksek ayarda iki görsel bırakıyorum hangisinde daha az Ghosting var?
Hocam peki aralarında çok bir fark var mı sizce mprt açık olunca g-sync ve free-sync açılmıyorsa.1.de daha az
Sağdaki daha ghostingli gibi 2 ufo görünürken soldakinde ise iç içe geçmiş hepsiSağdaki daha temiz.
Sağdakinde ghosting neredeyse sıfır. Soldaki de hem ghosting hem de motion blur var biraz iç içe geçen ufoların solda bulanık olma sebebi bu.Sağdaki daha ghostingli gibi 2 ufo görünürken soldakinde ise iç içe geçmiş hepsi
Yani Mprt olan daha kötümü diyorsunuz banada öyle gibi geldi gerçekten bu ghosting olayı çok kafa karıştırıcı.Sağdakinde ghosting neredeyse sıfır. Soldaki de hem ghosting hem de motion blur var biraz iç içe geçen ufoların solda bulanık olma sebebi bu.
Mprt zaten overshoot ve input lag ı arttırıyor açılmasını tavsiye etmiyorum.Yani Mprt olan daha kötümü diyorsunuz banada öyle gibi geldi gerçekten bu ghosting olayı çok kafa karıştırıcı.
Yani düz hali daha iyi mi diyorsunuz ?Mprt zaten overshoot ve input lag ı arttırıyor açılmasını tavsiye etmiyorum.