aga işte ikisinden birini alabiliyorum hangisini almalıyımOyun içinse 7800x3d + 4090 alman daha iyi olur.
Dünyadaki en iyi oyun işlemcisi 7800x3d. Dünyadaki en iyi oyun ekran kartı 4090. E o zaman bu ikiliyi al.aga işte ikisinden birini alabiliyorum hangisini almalıyım
aga ikisinden birini alabiliyorumDünyadaki en iyi oyun işlemcisi 7800x3d. Dünyadaki en iyi oyun ekran kartı 4090. E o zaman bu ikiliyi al.
Nasıl yani? 4090 alırsan 7800x3d alamıyor musun?aga ikisinden birini alabiliyorum
aga hazır alıcam montajda kötüyüm bak msi gaming trio 4090 i9 13900kf mi alayım asus 4090 ryzen 9 7950x3d mi alayım ikisinden biri sadeceNasıl yani? 4090 alırsan 7800x3d alamıyor musun?
7950x3d al o halde. Parana yazık olacak ama keşke alıp bilgisayarcıya toplatsaydın.aga hazır alıcam montajda kötüyüm bak msi gaming trio 4090 i9 13900kf mi alayım asus 4090 ryzen 9 7950x3d mi alayım ikisinden biri sadece
keke bilgisayarcıya toplattırdık gidip performans kaybı %70 olan bilgisayarı topladı7950x3d al o halde. Parana yazık olacak ama keşke alıp bilgisayarcıya toplatsaydın.
Fiyatı ne sisteminkeke bilgisayarcıya toplattırdık gidip performans kaybı %70 olan bilgisayarı topladı
Parçaları biz seçelim sen parçayı ona götür o sadece birleştirsin.keke bilgisayarcıya toplattırdık gidip performans kaybı %70 olan bilgisayarı topladı
aga güvenmiyom ben ona annesi medyumcuParçaları biz seçelim sen parçayı ona götür o sadece birleştirsin.
Kanka galiba vatan a falan goturdugunde onlarda topluyor tam emin degilim amaaga güvenmiyom ben ona annesi medyumcu
vatan kazık aga sinerjiden taksitle odicem işte asusu alıyom o zamanKanka galiba vatan a falan goturdugunde onlarda topluyor tam emin degilim ama
Büyük firmalara götürebilirsin ama istemiyorsan ısrar etmeye gerek yok. Umarım güzel sistemdir.aga güvenmiyom ben ona annesi medyumcu
mükemmel aga cok iyi sistem görmen lazım ana kartla 7950 stoğa geldigi anda siparis veriyomBüyük firmalara götürebilirsin ama istemiyorsan ısrar etmeye gerek yok. Umarım güzel sistemdir.
Yok onu demiyoeum parcalari aldiginda oraya gotursugunde topluyorlarvatan kazık aga sinerjiden taksitle odicem işte asusu alıyom o zaman
ha anladim aga bi arkadaş öyle yapmıştı düşünürümYok onu demiyoeum parcalari aldiginda oraya gotursugunde topluyorlar