Hangisini alırsam daha iyi olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper Gök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet gençler ekran kartımda karar kalmışken bir anda yurtdışından ekran kartı alma fırsatı geldi ve bir daha araştırmalara girdim.ASUS GTX 1050TI 4GB'DA karar kılmışken bütçe yüzünden model yükseltmeye karar verdim. 
Şuanda GTX 1060 3GB (maalesef ki 6gb'a bütçem yetmiyor) ile RX 480 4GB arasında kaldım.ÖNcelikle yüksek ultra oyunlar oynamıyorum.CS:GO oynuyorum (düşük ayarlarda) VE bunlarla birlikte PUBG;Rainbow 6, Garrys Mod,payday 2 gibi oyunlar oynuyorum.Bu oyunları oynuyorum ve sizce 3gb pişman eder mi.Ve bu 2 kart beni 144hz monitörde sıkıntı çıkarır mı?Ve bu ekran kartlarıyla yayın açılabilir mi ? Teşekkürler şimdiden. (İşlemci I7 4790)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RX 480 'i tercih et bu ikisi arasından ama ben olsam RX 480 eski bir kart olduğu için artık, GTX 1060 6G 'yi zorlardım veya RX 580 'de olabilir. Yayın açabilrsin ama yayın konusunda NVIDIA 'nın daha çok aracı ve desteği var. 3 GB olayı sıkıntı yaratmaz 1080p için. 144 Hz monitör için iki kart 'ta sorun çıkartmaz ama eğer CS:GO gibi bir oyun oynayacaksan yüksek FPS 'li Freesync veya G-Sync bir monitör ile kullanman daha iyi olucaktır. Fiyat avantajı neticesinde AMD bir Ekran kartı + Freesync monitör. Eğer monitörün varsa ve Sync teknolojisi varsa o teknolojiye göre bir kart tercih et. G-Sync bir monitör ise NVIDIA Ekran Kartı, Freesync ise AMD bir Ekran Kartı alman daha iyi olur. Sonuç olarak sadece ekran kartlarını sorarsan RX 480.

KS

Alper Gök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok kararsız kaldım ya.Nvidia avantajları bir tarafta diğer tarafta 4gb Rx480.Bu arada monitörü XL2411 alıcam.Yani free sync yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitörü Freesync olan bir model seç ve RX 480 al. Bütçen nedir yurtdışı için? Monitörüdemi yurtdışından alıcaksın?

KS

Alper Gök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör yutiçi alıcam ama ben bu modelden dönmek istemiyorum pek.

Ayrıca alıcağım ekran kartında oyunlarda 200 fps nin altına düşmeyeceğimden free sync gerek duymuyorum pek

KS

Alper Gök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler cevaplarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri