Hangisini tabsiye edersiniz

deluxmbk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar Hocam  
Asus Rog Maximus XIII Extreme Glagical waterforce anakartina hangi sivi sogutma ekran kartini önerirsiniz benim elimde aorus rtx 3080 waterforce Extreme mevcut bunu taksam olur mu yoksa asus ekran kartini mi önerirsiniz. 
Elimdeki ekran kartini aslinda diger kuracagim sistem icin almistim yani gigabayte aorus trx40 extreme icin düsünmüstüm.
Aslinda ayni marka ürünlerini mümkün oldugunca birlestirmek istiyorum.

Saygilar Selamlar 
Murat

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben tam olarak anlamadım sorunuzu. Devrik cümle kurmuşsunuz her şey birbirine karışmış.

Şimdi sizin Asus Rog Maximus XIII Extreme Glagical Waterforce anakart ve Aorus RTX 3080 Waterforce Extreme ekran kartınız var. Bu ikisi birbiri ile uyumlu ancak RGB uyumu marka farkından dolayı yok. Bu durumda uyumlu bir ekran kartı önerisi istiyorsanız anakart RGB sistemi ile işlemcinizi söylemeniz gerek.

Soğutucu sorunuzu hiç anlamadım. İşlemcinizi söylemeden soğutucu önerisi yapamam. Anakarta göre değil işlemciye göre soğutucu önerebilirim. Eğer anakartın "Custom Liquid" sistemine bir soğutucu sistemi istiyorsanız herkes o montajın altından kalkamaz. Ciddi emek ve tecrübe gerekiyor. AIO yani hazır soğutucu tavsiyesi isterseniz işlemcinizi yazın ki ona göre ürün önereyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri