HARD DİSKEN ŞÜPHELENİYORUM

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba hard diskimin sıkıntı olduğunu düşünüyorum 

çeşitli şeylere baktım ekran kartında sıkıntı yok fps kayı yok ama çok takılı geç giriyorum oyunlara hard diskin bozuk olup olmadığını nasıl anlarım oyun oynayayamıyorum nerdeyse buda beni çok üzüyor 2tb hard diske sahibim modelide wdc wd20ezaz-00ggjb0 nerden anlarım ben lütfen yardım edin yeni diskmi almam lazım ne yapmalıyım tozdanmıdır hiç bi fikrim yok 

diskin linki: https://www.amazon.com/WD20EZAZ-5400RPM-Class-SATAIII-Desktop/dp/B07M7Q3FXG?tag=coa_row_g-20

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HDD diskin oyun yükleme performansı zaten yavaştır. HDTune yazılımı ile Healt kısmındaki bilgilerin tamamını SS olarak paylaşın ve Error Scan taramsı yapın ama Quick yani hızlı tarama yapmayın ve sonucu yine SS olarak paylaşın.

KS

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
HDD diskin oyun yükleme performansı zaten yavaştır. HDTune yazılımı ile Healt kısmındaki bilgilerin tamamını SS olarak paylaşın ve Error Scan taramsı yapın ama Quick yani hızlı tarama yapmayın ve sonucu yine SS olarak paylaşın.

oyun yükleme değilde oyun için r6 tarzı oyunlarda arkdaşlarımın pc si ve hard diski daha kötü olmasa rahmen benden hızlılar ve yükleme süreleri benimkinden hızlı

Abicim discord dan ekledim ordan daha hızlı ve iyi bi iletişim olur sana zahmet ilgilenebilirmisin?

https://cdn.discordapp.com/attachments/723586819911974912/839996776118616076/unknown.png
sıkıtnı cıkmadı gözüktü ama nasıl halledicem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Online oyunlarda yükleme süreleri internet hızınıza bağlıda ekstra yavaşlayabilir.

Verdiğiniz resmi inceledim ve diskinizde Write Error Rate yani yazma hatası olarak 253 kötü senaryo gerçekleşmiş bu pek önemli değil ama birde Off-Line Uncorrectable yani disk yüzeyinde okuma/yazma kafasının başarısız olduğu hata oranıda 253 adet. Özetle diskte bir okuma/yazma sorunu olabilir ama bunu netleştirmek için Error Scan taramasıda yapın.

Birde DC şuan açamam saat geç oldu. Yarın gün içinde tekrar yazın bakarız hızlıca.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri