Harddisk almak istiyorum

ZaGor26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepinize Merhaba Pc Hocası ailesi başlıkta gördüğünüz gibi harddisk almak istiyorum... İki seçeneğim var Seagate barracuda pro&İRonwolf Pro arasındayım??

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ZaGor26' Alıntı:
Hepinize Merhaba Pc Hocası ailesi başlıkta gördüğünüz gibi harddisk almak istiyorum... İki seçeneğim var Seagate barracuda pro&İRonwolf Pro arasındayım??

BarraCuda Alabilirsiniz  :)

KS

ZaGor26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İstanbulda Adex Store internet Cafesi Var Tamamiyle OYun Yayın Üzerine Bir Cafe Onlar İronwolf pro kullanıyorlar Barracudayı şahsen 10 senedir kullanıyorum ikisinin arasındayım şahsen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IRONWOLF NAS için server gibi işlemlerde kullanılır. SKYHAWK güvenlik kamerasında. FIRECUDA tamamen PC ve Oyun odaklı ve Barracuda serisi PC, OYUN ve Yedekleme amaçlı tamamen oyun kurup oynayacağım diyorsan FIRECUDA al yoksa Barracuda 'dan başka SEAGATE markasında seçebileceğin model yok.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ugur.gozaydin' Alıntı:
IRONWOLF NAS için server gibi işlemlerde kullanılır. SKYHAWK güvenlik kamerasında. FIRECUDA tamamen PC ve Oyun odaklı ve Barracuda serisi PC, OYUN ve Yedekleme amaçlı tamamen oyun kurup oynayacağım diyorsan FIRECUDA al yoksa Barracuda 'dan başka SEAGATE markasında seçebileceğin model yok.

Kesinlikle . wd black serisinede bakilabilir .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Kesinlikle . wd black serisinede bakilabilir .

WD Black iyi bir ürün ama gereğinden fazla pahalı ben olsam Barracuda PRO alırdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri