Bilgisayarımı fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışırken hata mesajı alıyodum ve sıfırlayamıyordum başka forum sitelerinde D sürücüsünden dolayı bu işleme izin verilmez gibi bi yazı okudum ve D sürücümü biçimlendirdim sonrasındada fabrika ayarlarına geri döndüm buraya kadar sorunsuzdu herşey fakat bilgisayarım yaklaşık 3-4 dakikada açıldığını görünce bişeylerin ters gittiğini fark ettim fakat hiç aklıma gelmedi D sürücüsünün ortadan kaybolduğunu.programları yüklerken D sürücümün ortadan kayboldugunu gördüm yaklaşık 2 gündür çare arıyorum denemediğim yöntem kalmadı desem yeridir. Disk yöneticisinde hiç bir yerde göremiyorum Harddiskimi sadece biosta tek bi yerde görebiliyorum. Anakartın soketlerinden çıkadım taktım komple hdd çıkardım biraz bekledim öyle takıtım ama nafile ve şunu farkettim hdd çıkarınca bilgisayarım çok geç açılıyor fakat soketten çıkardıgımda 15 saniye gibi kısa sürede açılıyor sistem özelliklerim i9 9900K msi z390 gaming plus anakart 2tb hdd 500gb sdd 32gb ram rtx 2080ti ekran kartı 850watt güç kaynağı.