Y yeyyit Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Ağu 2024 Mesajlar 1 Tepki 0 23 Ağu 2024 #1 m2 ssd yer kalmadı yuklu olan oyunların hepsinide oynuyorum ama oynamak istediğim oyunlarda var harddisk alsam nasıl olur
m2 ssd yer kalmadı yuklu olan oyunların hepsinide oynuyorum ama oynamak istediğim oyunlarda var harddisk alsam nasıl olur
DirtyBlue Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Tem 2024 Mesajlar 128 Tepki 15 23 Ağu 2024 #2 İkinci bir M2 yuvası varmı yoksa sata SSD olabilir.
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 24 Ağu 2024 #3 yeyyit' Alıntı: m2 ssd yer kalmadı yuklu olan oyunların hepsinide oynuyorum ama oynamak istediğim oyunlarda var harddisk alsam nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Hikayeli oynadiklarini hddye at bende oyle kullaniyorum
yeyyit' Alıntı: m2 ssd yer kalmadı yuklu olan oyunların hepsinide oynuyorum ama oynamak istediğim oyunlarda var harddisk alsam nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Hikayeli oynadiklarini hddye at bende oyle kullaniyorum