Harddisk

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Cümleten selamlar herkese. Arkadaşlar ben bu bilgisayarı - https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...b-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-42507 sipariş verdim. Fakat harddisk seçimi yapmamışım aklıma takıldı size göre harddisk gereklimidir ? Bu pc' nin kendisinde ne kadar bi depolama alanı olabiliyor ? Pc ile alakalı çok fazla bilgim olmadığı için yetip yetmeyeceği konusunda vereceğiniz bilgileri dikkate almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Cümleten selamlar herkese. Arkadaşlar ben bu bilgisayarı - https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...b-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-42507 sipariş verdim. Fakat harddisk seçimi yapmamışım aklıma takıldı size göre harddisk gereklimidir ? Bu pc' nin kendisinde ne kadar bi depolama alanı olabiliyor ? Pc ile alakalı çok fazla bilgim olmadığı için yetip yetmeyeceği konusunda vereceğiniz bilgileri dikkate almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
500 gb var içinde. Çok fazla oyun yüklemeyecekseniz yeterlidir. İlerde yükseltebiir, sata ya da hdd takviye edebilirsiniz. Sadece psu çok güven veren marka değil. İmkan olursa değiştirmeniz daha iyi olacaktır.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam keşke bu sistemi almasaydınız

KS

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Cevap için teşekkürler Hocam anladım. Peki Psu konusunda şüphe uyandıran husus var mı ? Yani daha önce genel olarak sorun yaşamış yada kronik bi sorunu olduğunu iddaa edebilirmiyiz ? 6 aylık kullanımda atıyorum sekteye uğruyor gibi vesayre. Bende ona göre aksiyon alayım. Daha sipariş hazırlanma aşamasında olduğu için belki de arar sizin de özellik şu marka şu model diyebileceğiniz bir psu ile change yapabilirim.

hocam keşke bu sistemi almasaydınız
Kötü bir sistem mi yunus hocam ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Cevap için teşekkürler Hocam anladım. Peki Psu konusunda şüphe uyandıran husus var mı ? Yani daha önce genel olarak sorun yaşamış yada kronik bi sorunu olduğunu iddaa edebilirmiyiz ? 6 aylık kullanımda atıyorum sekteye uğruyor gibi vesayre. Bende ona göre aksiyon alayım. Daha sipariş hazırlanma aşamasında olduğu için belki de arar sizin de özellik şu marka şu model diyebileceğiniz bir psu ile change yapabilirim.

Fiyatını haketmiyor ve PSU c4

iptal edebiliyorsanız iptal edip bu iki sistemden birini almanızı tavsiye ederim.

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

amd ekran kartlarının driverları çöp, driver sorunu çok yaşarsınız ilerde.
rx 580 kullandım, kullanmaz olaydım.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Modeline bakmadım ama bu tarz markalar ilgili genel olarak, korumalar yetersiz ya da standartlara göre eksik olabiliyor. Kullanılan malzeme kalitesi diğerleri kadar kaliteli olmuyor. Bazı videolarda vaat edilen değerler verilmediğine denk geldim.
Forumlarda da psu bozulmaso ile ilgili en çok bu tarz markaları gördüm. Bu alırsanız kesin bozulur, sistemi bozar ya da şöyle sıkıntı kesin olur denilemez. Sorunsuz kullananlarda çok fazla var.
Şahsen sistemi emanet etmek için daha güvenebileceğim markları tercih ederdim. Takdir sizin.

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
amd driver'ı kuruyorum kartı görmüyor :D sonra yeniden başlatayım dedim görüntü yok ortada kartta ilk defa kırmızı ışık yanmaya başladı sonra dedim anormal bir şey diye gittim iade ettim hemen.

KS

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Fiyatını haketmiyor ve PSU c4

iptal edebiliyorsanız iptal edip bu iki sistemden birini almanızı tavsiye ederim.

Açıkcası bu sistemi tercih ederken AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek olduğu için özellikle seçtim muadil kasaların hiç birinde yada bu fiyata bu işlemci yoktu. İleride ekran kartı yenilemek istersem bu işlemci varken çok daha rahat aksiyon alabilirim diye düşündüm açıkcası

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Açıkcası bu sistemi tercih ederken AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek olduğu için özellikle seçtim muadil kasaların hiç birinde yada bu fiyata bu işlemci yoktu. İleride ekran kartı yenilemek istersem bu işlemci varken çok daha rahat aksiyon alabilirim diye düşündüm açıkcası
ilk attığım sistemi 5600 yapıp alabilirsiniz 5600 ve 5600x arasında fark yok neredeyse

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri