Harici bir ekran kartı mı ? Dual Graphics mi ?

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Arkadaşlar AMD 7850 işlemcim var A88XM-A anakart 4+2+2=8 gb ram var gt420 ekran kartı var şimdi benim sorum Zotac gtx560 alıp bu sisteme takmak mı performansa artışı sağlar yoksa R7 240 alıp dual graphics yapmak mı daha fazla performans artışı sağlar birde directx 11 yada 12 olması önemli mi ? alacağım ekran kartları = [/font][font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]MSI R7 240 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı[/font][font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif] zotac >>> [/font][font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Biosis Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.[/font]

Ömer Faruk İmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
diretx 11 artık en yeni oyunları desteklemiyor ha ben en son çıkan oyunları oynamıyacağım orta düzey oyunlar diyorsan dx12 olmuyanlara göz atabilirsin

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ömer Faruk İmir' Alıntı:
diretx 11 artık en yeni oyunları desteklemiyor ha ben en son çıkan oyunları oynamıyacağım orta düzey oyunlar diyorsan dx12 olmuyanlara göz atabilirsin

ya zaten directx 12 gereksinimi olan oyun şuan piyasada fazla yok benim asıl sorum ekran kartı ile kafa takılan kısım gtx560  1 gb 256 bit taksam daha fazla parformans elde ederim gibi ama diiğer türlü dual  graphics yapsam daha iyi olur gibi kafa karıştı işte

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri