Harici Harddiski tanımıyor

lsengul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar;
Bilgisayara bağladığım zaman tanınmayan ürün diye uyarı veriyor kabloyu değiştirdiğim zaman görüyor kablodan diye düşündüm farklı bilgisayara bağladığım zaman sorunlu olarak düşündüğüm kabloyla harddiski görüyor sorun ne olabilir teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diğer bağladın PC 'de ki Windows ile sende ki aynı mı? Değilse Windows 'a bağlı yazılımsal bir sorun olabilir Wndows güncelleştirmelerini kontrol et. Bir diğer sorun ise USB ile bağladığın soketlerde ki fiziksel bir sorun olabilir başka soket dene. Bir diğer sorun USB soketlerinin yazılımı güncellemeleri olabilir. Giriş / Çıkışların Anakart için yazılımsal destekleri mevcuttur bunlar kurulu değilse bu sorun ortaya çıkabilir, IObit Driver Booster gibi bir yazılım ile tüm sürücülerini yükleyebilir ve güncelleyebilirsin sorun bu sebeptense çözülecektir. Bir diğer sorun Aygıt yöneticisinde bir problem olabilir Aygıt yöneticisini açıp Disk takılı iken Ünlem işareti olan bir aygıt var mı kontrolünü gerçekleştir ve varsa sağ tıklayıp güncelleştir. Bunlardan biri sorunu çözecektir diye düşünüyorum sonucu bildir. Tüm işlemleri Disk takılı iken yap ki Windows ne hakkından işlem yaptığını bilsin.

KS

lsengul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Girişleriden kaynaklı olabilir hocam başka girişe denedinizmi ilk hatayı verdiği zaman ?

evet denedim çok enteresan misal bir sefer kullandığım ve çalıştıran kablo bir sonraki sefer tanımıyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Diğer bağladın PC 'de ki Windows ile sende ki aynı mı? Değilse Windows 'a bağlı yazılımsal bir sorun olabilir Wndows güncelleştirmelerini kontrol et. Bir diğer sorun ise USB ile bağladığın soketlerde ki fiziksel bir sorun olabilir başka soket dene. Bir diğer sorun USB soketlerinin yazılımı güncellemeleri olabilir. Giriş  / Çıkışların Anakart için yazılımsal destekleri mevcuttur bunlar kurulu değilse bu sorun ortaya çıkabilir, IObit Driver Booster gibi bir yazılım ile tüm sürücülerini yükleyebilir ve güncelleyebilirsin sorun bu sebeptense çözülecektir. Bir diğer sorun Aygıt yöneticisinde bir problem olabilir Aygıt yöneticisini açıp Disk takılı iken Ünlem işareti olan bir aygıt var mı kontrolünü gerçekleştir ve varsa sağ tıklayıp güncelleştir. Bunlardan biri sorunu çözecektir diye düşünüyorum sonucu bildir. Tüm işlemleri Disk takılı iken yap ki Windows ne hakkından işlem yaptığını bilsin.

Driver Booster ile tüm driverları güncellemiştim Windows'u ilk kurduktan sonra fakat malesef ondan değil sanırım ama sizin dediğiniz gibi takayım tanınamadı uyarsını verince driver taraması yapayım yada o zaman driver booster ile tarama yaptırayım sonucu yazarım desteğiniz için teşekkürederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri