Sevgili arkadaşlar 1tb harici hardiskim bozuldu ve yenisini almam lazım oyunlar için neler önerebilirsiniz tşkler
bunun usb kalosu yok heraldeSata 3.0 7200 RPM olan modellerden birini kullanabilirsin.
Örnek :
![]()
Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.296,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun için alacaksan HDD yerine sata bağlantılı disk alman daha doğru olur.Onun için önerdim. İlla HDD istiyorsan uzun süre dayanan hdd marka modellerini araştır ona göre al derim.bunun usb kalosu yok heralde
https://www.hepsiburada.com/toshiba...harici-harddisk-hdtb510ek3aa-pm-HBC00003XQS87 bu alınırmı acaba
toshibanın var bi tane alınırmı toshibaOyun için alacaksan HDD yerine sata bağlantılı disk alman daha doğru olur.Onun için önerdim. İlla HDD istiyorsan uzun süre dayanan hdd marka modellerini araştır ona göre al derim.
Toshiba kullanmadım seagete ve western dijital kullanmıştım .toshibanın var bi tane alınırmı toshiba
https://www.hepsiburada.com/seagate...-2-5-usb3-0-harici-hdd-siyah-pm-HBC00000ZJ2D7 bu nasıldırToshiba kullanmadım seagete ve western dijital kullanmıştım .
HDD olarak iyi lakin oyun oynayacaksan bu çok yavaş olur. tavsiye etmem . Bu yüzden sata 3.0 7200 rpm disk al. Çünkü oyun oynarken çok yavaş olur. Kasanın içerisinde fazladan sata bağlantısı vardır . Yoksa bile 50-100 tl ye alırısın bi kablo.
benim zaten 500 gb şuan ssd takılı ve 1 tb ssd alıcam ilerde şuan için müziklerim var 400 gb ve 1kaç tanede oyun yükliycem yedekleme amaçlı kullanıcamHDD olarak iyi lakin oyun oynayacaksan bu çok yavaş olur. tavsiye etmem . Bu yüzden sata 3.0 7200 rpm disk al. Çünkü oyun oynarken çok yavaş olur.
Oyun için ideal değil ama ssd de yer açılsın harici disk alayım müzik resim videoları ona atayım diyorsan al. Oyun için alma.benim zaten 500 gb şuan ssd takılı ve 1 tb ssd alıcam ilerde şuan için müziklerim var 400 gb ve 1kaç tanede oyun yükliycem yedekleme amaçlı kullanıcam
anladım tşklerOyun için ideal değil ama ssd de yer açılsın harici disk alayım müzik resim videoları ona atayım diyorsan al. Oyun için alma.