Hatalı Sistem Satışı

Rox3yn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam beyler 2 gün önce teknobiyotik ten bir haftadır flan takip ettigim apu bir sistem aldım ve sistemde siteden işlemciyi değiştirdim işlemci amd a8-9600 apu r7 diye bir işlemciydi bende bunu işlemci değiştirden 160 tl farkla r5 3400g yaptım  neyse sistemi sipariş ettim ve ardından teknobiyotikten aradılar ardından amd a8-9600 apu r7 işlemcisini r5 3400g ile sitede hata oldugunu ve değiştiremeyeceklerini ve değiştirmek istersenizde +1000 TL ye yakın ek ödeme yapmalısınız dediler . düşünüyorumda bir haftadır sistemi düzenli takip ediyordum ve adamlar 1 hafta içinde sitede hata oldugunu farkedemediler ve bunu şimdi farkedince neden böyle bir şey yaparlarki neyse soruma geliyim böyle bir şey yapabilirlermi ne de olsa kendi hataları ve böyle iptal etme hakkına sahiplermi bu arada ilk defa konu açıyorum herhangibi yanlışlık varsa kusura bakmayın

OpZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eğer o ürünü o fiyata sipariş verip parasını ödediysen o ürünü sana göndermek zorundalar senin yapman gereken şey ise ürünü satın aldığın sipariş listesi ve ödeme dekontunu sakla ardından şikayette bulunabilirsin hatırladığım kadarıyla hem sana o ürünü o fiyattan veriyorlar ekstra olarak da firmaya cezai işlem uyguluyorlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sizin bu satın alma işleminde seçeneklerde bu ürünü böyle aldığınız zaten sipariş detaylarında ve faturanızda belirtilir. Yani yasal olarak hiçbir sorun yok size aldığınız gibi göndermek zorundalar ürünü. Yada bir yanlışlık oldu deyip ürüne ödediğiniz parayı iade etmeleri gerekir. Yada siz paranızın iadesini isteyeceksiniz onlar teklif etmez ise. Sorun yaşarsanız Tüketici Mahkemesine başvurun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri