Bütçe?Çok önerilen kulaklıklardan birtanesi alacağım ama sence alınır mı alternatif kulaklıklar varsa atabilir misiniz
1200 daha pahalı kulaklık alamam aldık 2k bozuk çıktı jack girişli asla almamBütçe?
1200 daha pahalı kulaklık alamam aldık 2k bozuk çıktı jack girişli asla almam
Ricam güzel bir kulaklık önerir misin çıksam en fazla 1300-1400Bütçe?
Razer kraken x lite1200 daha pahalı kulaklık alamam aldık 2k bozuk çıktı jack girişli asla almam
Ricam güzel bir kulaklık önerir misin çıksam en fazla 1300-1400
Razer dışında başka bir şey önerir misinRazer kraken x lite
Bu bütçede kablosuz isterseniz yukarıda önerilen ürün de tercih edilebilir. Ayrıca şuna da bakabilirsiniz.Razer dışında başka bir şey önerir misin
Hayır önermemRazer dışında başka bir şey önerir misin
Bir çok insan ileride problem çıkartıyor başka neden önermiyonHayır önermem
7.1 lazm reisBu bütçede kablosuz isterseniz yukarıda önerilen ürün de tercih edilebilir. Ayrıca şuna da bakabilirsiniz.
![]()
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
7.1 mi pekiBen havit fuxi h3 kullanıyorum inceleme videolarını izleyerek aldım gayet memnunum 1k fiyat bandında gayet iyi bir kulaklık göz atmanızı öneririm.
Yalıtım da önemli kafa yapım büyük kırılırmı ya da olurmu sıkarmjBen havit fuxi h3 kullanıyorum inceleme videolarını izleyerek aldım gayet memnunum 1k fiyat bandında gayet iyi bir kulaklık göz atmanızı öneririm.
?Bir çok insan ileride problem çıkartıyor başka neden önermiyon
7.1 lazm reis
7.1 mi peki
Ya usta biz sana daha önce de öneri yaptık karar veremedin mi? 6 tane kulaklık öneri konusu açmışsın.Yalıtım da önemli kafa yapım büyük kırılırmı ya da olurmu sıkarmj
Kankam bak ben steel series artic nova 1 aldım ve bozuk çıktı iade ettim bak razer de ileride problem çıkaracak arkadaşım kullanıyor ileride problem çıkardı diyor ben burada diyorum ki 7.1 lazım havit gamenote h2002p nasıl alınır mı alternatif varsa önerir misiniz stereo kulaklık alamamYa usta biz sana daha önce de öneri yaptık karar veremedin mi? 6 tane kulaklık öneri konusu açmışsın.
Alternatifi yok ya raser blackshark v2x ( 2 yıldır kullanıyorum sorun yok) alıcak sin yada Steel series Arctic 1Kankam bak ben steel series artic nova 1 aldım ve bozuk çıktı iade ettim bak razer de ileride problem çıkaracak arkadaşım kullanıyor ileride problem çıkardı diyor ben burada diyorum ki 7.1 lazım havit gamenote h2002p nasıl alınır mı alternatif varsa önerir misiniz stereo kulaklık alamam
Kanka alınmaz onlar bozuldu yaniAlternatifi yok ya raser blackshark v2x ( 2 yıldır kullanıyorum sorun yok) alıcak sin yada Steel series Arctic 1
Daha bütçe kalmadı kral olsa olsa 1400Alternatifi yok ya raser blackshark v2x ( 2 yıldır kullanıyorum sorun yok) alıcak sin yada Steel series Arctic 1
O da fena değil ama ben havit kullanıyorum gayet iyi bence.Kanka alınmaz onlar bozuldu yani
Daha bütçe kalmadı kral olsa olsa 1400
Gamepower fujin pro var mesela o olmazmı
Olmaz kötü kulaklıkKanka alınmaz onlar bozuldu yani
Daha bütçe kalmadı kral olsa olsa 1400
Gamepower fujin pro var mesela o olmazmı
Havit ney reisimO da fena değil ama ben havit kullanıyorum gayet iyi bence.
Reis yanlış anlama 2 nizede demek isterim benim amacım kulaklık inceliyip almam sürekli konu açıp sizi sıkıyorum farkındayım ama razer dışında alınabilecek bir kulaklık arıyorum yanlış anlamayın gerçekten 7.1 usbli bir kulaklık arıyorumOlmaz kötü kulaklık
Başka alternatif yok bu fiyataHavit ney reisim
Reis yanlış anlama 2 nizede demek isterim benim amacım kulaklık inceliyip almam sürekli konu açıp sizi sıkıyorum farkındayım ama razer dışında alınabilecek bir kulaklık arıyorum yanlış anlamayın gerçekten 7.1 usbli bir kulaklık arıyorum
İlk önceliğim havit gamenote h2002p ama başka alternatif var aslında ama akla gelmiyor
Ben 1400 max varBaşka alternatif yok bu fiyata