Yardım Havit Game Note H2002P Alınırmı

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok önerilen kulaklıklardan birtanesi alacağım ama sence alınır mı alternatif kulaklıklar varsa atabilir misiniz

KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Nibel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben havit fuxi h3 kullanıyorum inceleme videolarını izleyerek aldım gayet memnunum 1k fiyat bandında gayet iyi bir kulaklık göz atmanızı öneririm.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,027
Razer dışında başka bir şey önerir misin
Bu bütçede kablosuz isterseniz yukarıda önerilen ürün de tercih edilebilir. Ayrıca şuna da bakabilirsiniz.

KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir çok insan ileride problem çıkartıyor başka neden önermiyon

Bu bütçede kablosuz isterseniz yukarıda önerilen ürün de tercih edilebilir. Ayrıca şuna da bakabilirsiniz.
7.1 lazm reis

Ben havit fuxi h3 kullanıyorum inceleme videolarını izleyerek aldım gayet memnunum 1k fiyat bandında gayet iyi bir kulaklık göz atmanızı öneririm.
7.1 mi peki

KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yalıtım da önemli kafa yapım büyük kırılırmı ya da olurmu sıkarmj

KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya usta biz sana daha önce de öneri yaptık karar veremedin mi? 6 tane kulaklık öneri konusu açmışsın.
Kankam bak ben steel series artic nova 1 aldım ve bozuk çıktı iade ettim bak razer de ileride problem çıkaracak arkadaşım kullanıyor ileride problem çıkardı diyor ben burada diyorum ki 7.1 lazım havit gamenote h2002p nasıl alınır mı alternatif varsa önerir misiniz stereo kulaklık alamam

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Kankam bak ben steel series artic nova 1 aldım ve bozuk çıktı iade ettim bak razer de ileride problem çıkaracak arkadaşım kullanıyor ileride problem çıkardı diyor ben burada diyorum ki 7.1 lazım havit gamenote h2002p nasıl alınır mı alternatif varsa önerir misiniz stereo kulaklık alamam
Alternatifi yok ya raser blackshark v2x ( 2 yıldır kullanıyorum sorun yok) alıcak sin yada Steel series Arctic 1

KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

vandal4tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O da fena değil ama ben havit kullanıyorum gayet iyi bence.
Havit ney reisim

Olmaz kötü kulaklık
Reis yanlış anlama 2 nizede demek isterim benim amacım kulaklık inceliyip almam sürekli konu açıp sizi sıkıyorum farkındayım ama razer dışında alınabilecek bir kulaklık arıyorum yanlış anlamayın gerçekten 7.1 usbli bir kulaklık arıyorum

İlk önceliğim havit gamenote h2002p ama başka alternatif var aslında ama akla gelmiyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Havit ney reisim

Reis yanlış anlama 2 nizede demek isterim benim amacım kulaklık inceliyip almam sürekli konu açıp sizi sıkıyorum farkındayım ama razer dışında alınabilecek bir kulaklık arıyorum yanlış anlamayın gerçekten 7.1 usbli bir kulaklık arıyorum

İlk önceliğim havit gamenote h2002p ama başka alternatif var aslında ama akla gelmiyor
Başka alternatif yok bu fiyata

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri