Soru Havit Gamenote H2002E Pro Vs Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1

xeontric

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belirttiğim ürünlerin bütçesinde en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu bu fiyatlarda bu iki ürün öne çıktı. Birbirlerine karşı artı ve eksi yönleri var. İkisini de kullanıp tecrübe etmiş biri var mıdır? Varsa hangisini tavsiye eder acaba?

Lloydˢᵗᵉʳ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Belirttiğim ürünlerin bütçesinde en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu bu fiyatlarda bu iki ürün öne çıktı. Birbirlerine karşı artı ve eksi yönleri var. İkisini de kullanıp tecrübe etmiş biri var mıdır? Varsa hangisini tavsiye eder acaba?
H2002E Pro kullanıyorum. Ses kalitesi güzel, mikrofonu idare eder. 60mm sürücüler ve Hi-Res desteği var. Ses yalıtımı ve malzeme kalitesi fena değil. Kulaklık 3.5mm girişli olduğu için diğer cihazlarla da kullanılabilir. Ses kasmaya uygun fakat konforunun iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Uzun kullanımda kafada hafif bir ağrı bırakıyor ve kulaklık pedleri kulağa tam oturmadığında epey ağrıtabiliyor. Bunun haricinde memnunum.

Bu arada kulaklıklarda sanal 7.1 olması günümüzde pek bir şey ifade etmiyor çoğunlukla. Birçok modern anakartta zaten sanal 7.1 bulunuyor. Kaldı ki düzgün bir ses kartına takıldığı takdirde oyun içinden açılan çevresel ses ya da hiç değilse Dolby Atmos gibi yazılımlar bariz daha iyi sonuç veriyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri