- Tepki
- 1,874
+Gerçeğini hiç görmedim için hayalimde kasanın içine yerleştiremiyorum![]()
+Gerçeğini hiç görmedim için hayalimde kasanın içine yerleştiremiyorum![]()
Ahh ahh hayalimiz küçük olsa bile gerçekleşmedikten sonra.ben 3 senedir yeni bilgisayar istiyorum babam 4 ay önce alacağız dedi ve hala bekliyorum ümidimi kırmalımıyım ümidimi yitirmek üzereyim deOzaman ben tony starkın öğrencisiyim hocam olurmu? Aklıma biran bu geldi
Ahh ahh hayalimiz küçük olsa bile gerçekleşmedikten sonra.ben 3 senedir yeni bilgisayar istiyorum babam 4 ay önce alacağız dedi ve hala bekliyorum ümidimi kırmalımıyım ümidimi yitirmek üzereyim de
Anlamadım videodan bişi
Bende yaklaşık 3 yıldır istiyorum. Fakat onlarda haklılar. Alacağım bilgisayar 15k monitörle falan 18k civarı. Az değil maalesefAhh ahh hayalimiz küçük olsa bile gerçekleşmedikten sonra.ben 3 senedir yeni bilgisayar istiyorum babam 4 ay önce alacağız dedi ve hala bekliyorum ümidimi kırmalımıyım ümidimi yitirmek üzereyim de
Hocam bende sizin gibi bilgisayar istedim ama olmadı bende onların canını sıkmamak için şuan gönüllü staja başladım para biriktiriyorum bugünde bu video ile karşılaştım abimin hep söylediği şeydi o yüzden attımAnlamadım videodan bişi
Anladım bekleyeceğiz hayırlısıHocam bende sizin gibi bilgisayar istedim ama olmadı bende onların canını sıkmamak için şuan gönüllü staja başladım para biriktiriyorum bugünde bu video ile karşılaştım abimin hep söylediği şeydi o yüzden attım
Hocam İyi akşamlar diliyorum güzel geyik yaptık(sohbet)yarın iş bekler kendinize iyi bakın görüşmek üzere.Anladım bekleyeceğiz hayırlısı
Bekleye bekleye hevesde kalmıyor maalesef yinede hayırlısı tabiki. İyi akşamlar.Anladım bekleyeceğiz hayırlısı
Sende Hocam bende gideceğim işe hayırlı akşamlarHocam İyi akşamlar diliyorum güzel geyik yaptık(sohbet)yarın iş bekler kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
Aynen artık heves meves kalmadı o kutu açma toplama yada düğmesine basıp çalışıncaki RGBsi artık onun bile hevesi kalmadı hevessiz hevessiz bekliyorumBekleye bekleye hevesde kalmıyor maalesef yinede hayırlısı tabiki. İyi akşamlar.